marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop de weekend: 22-23 august

Distribuie:

Publicat:

Leu

Trebuie sa mergi inainte cu incredere, chiar daca ceva nu iti iese de prima data. Ambitia si perseverenta te vor ajuta sa iti atingi curand scopul. Familia te sprijina in tot ceea ce urmaresti.

Fecioara

Deschizi un subiect sensibil in prezenta cuiva care are nervii intinsi mult peste limita. Ar fi bine sa iti dai seama cand trebuie sa pui punct intalnirii. Din punct de vedere personal totul va merge bine.

Balanta

Soarele te influenteaza foarte mult in aceste doua zile, iar armonia se asaza in caminul tau dupa cateva zile te agitatie. Partenerul de viata ti-a reprosat ceva, dar nu ai reusit sa observi esentialul si ai interpretat gresit.

Scorpion

Ceva te motiveaza sa pleci cat mai repede de acasa si sa te opresti doar intr-un loc special pentru tine si familie. Cei mici vor fi cei mai fericiti in aceste doua zile.

Sagetator

Esti provocat sa faci ceva ce nu te caracterizeaza. Persoana care te starneste a facut o gluma, dar tu ai luat totul in serios si nu te opresti pana nu ii demonstrezi cat de puternic esti.

Capricorn

Observi ceva ce te impulsioneaza sa faci si tu ceva ce a reusit un cunoscut de-al tau. Te organizezi foarte bine si termini totul inainte de termen.

Varsator

Afli ceva ce te uimeste si te lasa fara replica. Este vorba despre ceva ce are legatura cu o mostenire sau cu niste bani pe care cineva ii inapoiaza dupa o perioada mare de timp.

Pesti

Un mic detaliu pe care il considerai neinteresant te pune pe jar si nu mai ai liniste. Dai o multime de telefoane si discuti ore in sir despre un subiect pe care il consideri prioritar.

Berbec

Noutatile din prima parte a weekendului o sa te bucure si iti ofera si un motiv de sarbatoare. Iti inviti prietenii la o mica petrecere sau la o iesire in oras.

Taur

Romantismul pune stapanire pe tine si te gandesti la cum sa iti surprinzi partenerul de viata. Dupa cateva ore de cautare gasesti solutia ideala, iar rezultatul va fi uimitor.

Gemeni

Nu esti de acord cu decizia unui amic si incerci sa il convingi ca se indreapta cu pasi repezi catre un esec. Pana la urma iti dai seama ca nu ai nicio sansa si abandonezi totul.

Rac

Esti foarte bucuros si parca de hranesti cu energia celorlalti, pentru ca cei din preajma ta sunt somnorosi si obositi in timp ce tu poti fi comparat cu un titirez.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img