sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop de weekend . Vezi ce iti rezerva astrele

Distribuie:

Publicat:

Capricorn

Astrele au o surpriza pentru capricorni. Chiar daca este weekend, are legatura cu locul de munca si poate cu o schimbare de cariera. Nu rata niciun email.

Varsator

Micile rautati venite din partea unui amic te afecteaza mai mult decat este cazul. Trebuie sa le ignori cu totul si sa te concentrezi pe ceea ce conteaza pentru tine.

Pesti

Atunci cand esti acasa trebuie sa uiti de slujba, dar tu nu o faci, lucru care va atrage cateva reprosuri din partea partenerului de viata.

Berbec

Ajunge doar sa spui ca ai nevoie de ceva si o persoana draga face tot posibilul ca dorinta sa iti fie indeplinita. Este momentul potrivit pentru a pune bazele unui obiectiv personal.

Taur

Ai impresia ca esti tot timpul urmarit de cineva. Esti foarte stresat si totul este numai in mintea ta. Ai nevoie de o pauza si sa te relaxezi. Altfel, o sa intri in conflict cu cineva.

Gemeni

Te simti excelent in zone aglomerate, esti in mediul tau si vine perfect invitatia la un concert pe care ti-o adreseaza un coleg. Esti foarte incantat si accepti fara sa stai pe ganduri.

Rac

Depui efort pentru a-ti tine nervii in frau si pana la urma reusesti sa rezolvi un conflict cu cineva mai tanar ca tine. Diferenta dintre generatii se face simtita.

Leu

Weekendul vine cu o veste excelenta din punct de vedere personal. Nu este exclus sa primesti niste bani pe care ii astepti de mai mult timp si care te vor ajuta sa finantezi un proiect important pentru familie.

Fecioara

In loc sa pandesti drobul de sare sa nu cada, mai bine ai face ceea ce trebuie pentru a evita pericolul. Nu lasa negativismul sa puna stapanire pe tine.

Balanta

Iei o decizie definitiva cu privire la o intrebare care ti-a fost adresata acum multa vreme. Consideri ca ai maturitatea necesara pentru a te ocupa singur de acest aspect.

Scorpion

Nu te lasa purtat de val, ci comporta-te in mod responsabil, pentru ca este nevoie de un om cu capul pe umeri. Multe persoane vor apela la tine in perioada aceasta.

Sagetator

Se anunta un weekend deosebit pentru nativii in sagetator. Primesti vizite si, la randul tau, mergi la cativa prieteni, pentru ca te-au invitat de mai mult timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img