vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop, duminica, 25 martie 2018. Taurii au o zi dificila. Apar neintelegeri

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 25 martie 2018. Taurii au o zi dificila. Apar neintelegeri si nimeni nu vrea sa le clarifice. Fiecare este convins ca are dreptate

Horoscop 25 martie 2018 – Berbec
Te opui tuturor initativelor cu care vin cei din jur, in special cei din familie sau de la serviciu, in cazul in care ai motive sa te gandesti la locul de munca. O faci pentru ca asa ai tu chef, dar nu inseamna ca e bine ce faci.

Horoscop 25 martie 2018 – Taur
Este o zi dificila, din cauza neintelegerilor care tot apar si pe care nu vrea nimeni sa le clarifice. Fiecare este convins ca a inteles corect ce era de inteles.

Horoscop 25 martie 2018 – Gemeni
Ai ocazia sa vezi care dintre apropiati are nevoie sa fie tratat cu mai multa bunavointa. Pot sa apara dispute fara motive reale si ar fi bine sa le ignori.

Horoscop 25 martie 2018 – Rac
Cei din jur s-au trezit prinsi in niste complicatii din cauza carora sunt nemultumiti sau chiar nervosi. Ai putea descurca foarte usor itele. Asta, daca vei reusi sa nu te lasi si tu prins in ele…

Horoscop 25 martie 2018 – Leu
Nelinistile se transforma in griji si se accentueaza de la un moment la altul, suficient cat sa iti rapeasca linistea de care ai mare nevoie astazi.

Horoscop 25 martie 2018 – Fecioara
Ar putea fi o zi destul de agreabila, daca si tu, si cei din jurul tau ati sti ca e nevoie de mai multa bunavointa pentru a evita certurile care, oricum, nu rezolva nimic.

Horoscop 25 martie 2018 – Balanta
Poate te asteptai la discutii tensionate, mai ales cu membrii familiei, dar s-ar putea sa fii surprins de intensitatea lor sau de ceea ce inteleg ceilalti din ceea ce spui.

Horoscop 25 martie 2018 – Scorpion
Este posibil sa ti se intoarca replicile acide pe care le-ai spus intr-un moment de nemultumire intensa. Acum poti vedea pe propria piele ce efecte ai produs.

Horoscop 25 martie 2018 – Sagetator
Este esential sa nu masori oamenii si nici valoarea proprie in functie de bani sau de orice alte beneficii care vin odata cu diversele lor preocupari.

Horoscop 25 martie 2018 – Capricorn
Esti foarte ocupat cu propria persoana si bine ar fi sa nu te feresti de aceasta nevoie de a descoperi nodurile interioare, cauze ale conflictelor pe care le traiesti.

Horoscop 25 martie 2018 – Varsator
Framantarile interioare pe care le traiesti acum sunt stimulente pentru a cerceta cauzele care te-au adus aici, motivele pentru care viata ta s-a intunecat.

Horoscop 25 martie 2018 – Pesti
Este necesar sa te implici in problemele unor apropiati, cel mai probabil rude, pentru ca asa ai promis, la un moment dat, sau pentru ca intelegi mai bine decat altii situatia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img