marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop, duminica, 28 ianuarie 2018. Capricornii primesc informatii, dar nu le prelucreaza, ca sa poata beneficia de ele

Distribuie:

Publicat:

Horoscop, duminica, 28 ianuarie 2018. Capricornii primesc informatii, dar nu le prelucreaza, ca sa poata beneficia de ele

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Berbec
S-ar putea sa descoperi ca parerile tale despre anumite persoane sau situatii nu sunt deloc adevarate sau ar putea fi serios imbunatatite, in avantajul tuturor.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Taur
Ai de ales intre felul tau de a reactiona si o atitudine noua, proaspata, chiar si in situatiile in care lucrurile scapa de sub control si te streseaza.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Gemeni
Exista riscul sa actionezi sub impulsul unui moment de iritare si sa generezi consecinte pe care nu le mai poti repara sau nu le vei putea repara prea curand.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Rac
Esti tentat sa aduci din trecut acele concluzii care iti dicteaza o decizie gresita, in special in alegerea oamenilor cu care sa colaborezi mai strans de acum inainte.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Leu
Te fixezi singur pe anumite repere la care nu renunti, pentru ca nici nu iti dai seama ca te comporti astfel. Daca in jurul tau exista persoane care iti doresc binele, ele iti vor vorbi despre asta.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Fecioara
Gandurile pesimiste, pe care tu vrei neaparat sa le asezi la baza unor planuri de viitor, nu sunt cea mai buna fundatie si ar trebui sa revii asupra lor.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Balanta
Dai peste oameni care vorbesc foarte mult despre ceea ce vor sa faca si stau prost la practica, adica nu pun mana sa si faca lucrurile despre care vorbesc. Ai ocazia de a invata din experienta lor.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Scorpion
E posibil sa primesti lectii de viata de la persoane pe care nu le-ai respectat niciodata, din motive care tin mai mult de orgoliu decat de o evaluare corecta.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Sagetator
Te ocupi de tot ceea ce nu e cum ar trebui in mediul intim si bine faci. Acolo sunt nodurile pe care trebuie sa le dezlegi pentru ca lucrurile sa functioneze.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Capricorn
Auzi ceea ce spun cei din anturajul apropiat, dar nu prelucrezi informatia si, din acest motiv, nu beneficiezi de continut. Poate ar fi bine sa pleci urechea si la parerile altora.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Varsator
Te vezi victima a unor demersuri pe care altii le tot urzesc impotriva ta. Este doar o exagerare care, odata iesita la lumina, ar trebui clarificata.

Horoscop 28 ianuarie 2018 – Pesti
Situatiile care te pun pe ganduri sunt suficient de complexe incat sa te determine sa cauti alte solutii decat cele care ti-au trecut prin cap la o prima evaluare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img