marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop : joi, 26 ianuarie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Nu ajunge doar sa astepti pasiv ca un vis sa ti se implineasca, ci sa-ti creezi o strategie, macar la nivel teoretic, prin care poti ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merita folosite, ai si relatii de care te poti folosi, ai baza acumulata in timp ce iti ofera informatia adecvata, deci ajunge doar sa sondezi un pic prin bagajul tau de cunostinte pentru a gasi calea cea mai potrivita. Vorbeste cu altii despre planurile tale, pentru ca s-ar putea sa gasesti si alte persoane care vor acelasi lucru, si v-ati putea uni fortele in acelasi scop. Comunica, asculta, impartaseste!

Taur

Nu privi piedicile care tot apar in cale ca si cum ar fi afronturi personale, pentru ca nu sunt altceva decat probe de incercare din care mai inveti cate ceva. Daca toate ar merge ca unse, cum ai afla atatea lucruri despre tine insuti (ce poti face, ce nu poti face), despre viata, despre ceilalti? Ca atare trateaza toate aceste greutati ca pe o sansa benefica maturizarii tale. Privind inapoi, iti vei da seama ca cele mai bune lucruri in viata le-ai invatat din astfel de situatii mai dificile, si nu atunci cand le-ai primit pe toate usor. Deci lupta cu incredere in tine!

Gemeni

Trebuie sa lupti azi cu starile emotionale negative care iti tot dau tarcoale, desi nu sunt deloc stilul tau. Faci ce faci, si tot la tristete te intorci, tot la pesimism, tot la dezamagire. Ai sa descoperi ca starea ta negativa e generata de anturajul nefast in care ai nimerit. Daca ai alaturi doar oameni care se plang intruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive sa zambeasca sau sa spere, fii sigur ca te vei molipsi de la ei, ca atare iesi din acel mediu imediat! Spune nu gandurilor negative, capul sus si pune mana pe unelte ca sa repari ceea ce nu merge bine!

Rac

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci reusesti sa intri in gratiile oricui datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

Leu

Ai grija cum te comporti azi intr-o imprejurare in care spiritul tau jucaus nu are ce cauta, altfel lasi o impresie gresita. Parca te-ai prezenta in fata unui juriu care asteapta de la tine idei inteligente, o comunicare eficienta si rationala, o atitudine de om serios care stie ce spune. Daca incepi sa faci glume cu cine nu trebuie, risti sa-ti strici imaginea care cere azi sa iasa mai mult in evidenta, deci tine-ti sub control dorinta de distractie. Nu e locul ei aici

Fecioara

Nu esti chiar in apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiati care simt ce se petrece cu tine si te sustin din umbra cu incurajari si vorbe bune. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru ca starea de slabiciune cu care incepi ziua dispare dupa cateva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decat al tau. Acestia reusesc sa te atraga in activitati interesante, dinamice, pozitive in afara casei, si te scot astfel din starea neplacuta care te coplesise. De animatie ai nevoie, nu de repaus!

Balanta

Tii mult la independenta ta, ca atare azi dai randament numai daca esti lasat sa faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune in acele situatii in care poti lua singur decizii, iti poti construi propria strategie, fara a astepta indrumari de la altii. Apar suficiente informatii utile pe care le poti in avantajul tau, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Stii exact la cine sa apelezi si pe ce informatii sa te bazezi astfel incat sa-ti iasa toate perfect pe parcursul zilei.

Scorpion

Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele. Azi primesti o veste neasteptata pe care o poti pune imediat in practica. Nu te mai gandi ce-ar fi fost daca incercai si alta varianta, ci profita imediat de aceasta situatie. Daca ai incepe sa cauti la bani marunti, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar daca o iei ca atare, asa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de castigat. Cu cat ai mai putin timp la dispozitie, cu atat sansele sa iasa bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Sagetator

Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Daca nu ai pe cine te baza, incearca sa faci singur tot ceea ce ai in plan pentru astazi, deoarece poti deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treaba. Vazandu-te pe tine implicat si culegand deja roadele actiunilor incepute, s-ar putea sa-i convingi si pe ei sa ti se alature. Nu insista sa chemi alaturi de tine pe cei care spun nu am chef la orice, ci apuca-te de treaba, aratandu-le concret ce anume doresti.

Capricorn

Nu te mai gandi atat de mult la acel eveniment care se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

Varsator

Azi ai ocazia sa privesti acelasi punct din doua unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta sa intelegi mai bine o situatie. Practic, asculti cu luare aminte opinia celui din fata ta, chiar daca e tot diferita de a ta, si ii dai si lui dreptate, fara a renunta la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant si corect in balanta, nu respinge niciuna din variante, pentru ca ambele vor conta la un moment dat. E ciudat sa spui ca in acelasi loc exista si da si nu, si sus si jos, si plus si minus, dar vei descoperi ca situatia in care esti implicat e buna si asa, si asa, deci nu respinge parerile diametral opuse. Combina-le cumva!

Pesti

O binemeritata liniste se aseaza peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalti sau cu tine insuti. E un semn ca s-au reasezat toate pe un fagas normal, stabil si bun, ce iti inspira din nou incredere si securitate. Primul plan vizat pare sa fie cel financiar, unde simti ca s-au mai ridicat niste piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci daca banul e pe teren sigur, parca si psihicul tau se mai linisteste. Cauta in jurul tau acea zona de echilibru care iti inspira, finalmente, o stare de bine si de confort si mentine-o cat mai mult.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img