vineri, 29 martie, 2024

Horoscop, marti, 23 ianuarie 2018. Leii sunt provocati de apropiati, peste limita pe care o suporta de obicei

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 23 ianuarie 2018. Leii sunt provocati de apropiati, peste limita pe care o suporta de obicei

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Berbec
Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie prietenilor si rudelor, ca sa descoperi cauzele unor conficte pe care nu le-ai inteles la momentul potrivit.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Taur
Vei fi mai linistit si mai optimist, daca vei accepta sa fii mai binevoitor cu cei din familie si cu cei de la serviciu, pornind de la ideea ca buna dispozitie creeaza un fond pozitiv de colaborare.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Gemeni
Exista riscul de a compromite anumite planuri de viitor, din cauza unor concluzii pe care le tragi doar pe baza unor impresii de moment.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Rac
Ceri cam multe de la cei din jur, pentru ca simti ca nu te mai bucuri de aceeasi incredere din partea lor. Poate ca lipsa lor de incredere nu are legatura cu tine…

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Leu
Partenerii de cursa lunga te pot provoca peste limita pe care o suporti de obicei. Cu multa bunavointa, dar si cu rabdare, vei reusi sa intelegi ce vor si de ce.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Fecioara
Sunt posibile complicatii la serviciu, poate si pe fondul unor probleme de sanatate pe care le cunosteai si a caror rezolvare ai tot amanat-o, sperand ca vor trece de la sine.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Balanta
Este cu adevarat necesar sa ii protejezi pe cei pe care ii iubesti, chiar si fata de propriile impulsuri, daca vei avea rabdarea necesara ca sa iti dai seama ce efect vor avea acestea asupra lor.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Scorpion
Aria ta de responsabilitate principala este familia si nu imaginea proprie in lume, parerea altora despre ceea ce faci tu acasa si ce calitate au relatiile tale cu apropiatii.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Sagetator
Esti deja foarte atent la cei din mediul apropiat, dar ar fi bine sa nu aluneci spre extrema cealalta, sa nu le acorzi prea multa atentie si sa exagerezi problemele pe care ti le fac.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Capricorn
Consideri ca banii sunt cel mai bun mijloc prin care le poti arata tuturor cat de mult respect ai pentru propria persoana. Poate din acest motiv si esti atat de interesat de bani.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Varsator
In acest moment, intuitia te poate indruma corect spre a face un pas inapoi, a te retrage din ceea ce te streseaza si iti diminueaza calitatea umana si morala.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Pesti
Simti constrangerile pe care ti le-ai asumat si primul impuls este sa le respingi, desi stii de ce le-ai acceptat la momentul respectiv. Poate parea o contradictie, dar este doar o alta etapa de maturizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img