vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP : Marti, 4 aprilie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna. Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata.
Taur
E cam galagie in preajma ta, desi tu ai avea nevoie de o zi mai linistita, eventual in deplina singuratate, dar nu poti avea parte de asa ceva. Ai alaturi un grup de prieteni care au chef de distractie, de muzica, de petrecere chiar, si nu poti face tocmai tu opinie separata, desi nu esti un mare amator de asemenea activitati. Tu ai fi preferat sa ramai acasa, sa citesti, sa dormi, te studiezi, sa te retragi in lumea ta tihnita ca sa-ti reincarci bateriile, dar daca ai totusi ocazia de a socializa si a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi sa-ti faca cel mai bine, deci deschide usa divertismentului! Singuratatea scoate la iveala si emotii care nu-ti priesc.
Gemeni
Bati pasul pe loc, caci roadele acestei zile nu se arata asa cum ai dori. Ai rabdare, mai ai mult de lucru si nu prea dai randament din cauza celor din jurul tau care nu stiu altceva decat sa critice ceea ce faci tu si sa-ti puna bete in roate. Ar fi de preferat sa lucrezi de unul singur, fara sa depinzi de nimeni, dar e greu de crezut ca nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contributia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui sa-ti ofere diverse solutii. La usa oricui ai bate, le gasesti inchise, de parca s-au aliat toti impotriva ta si nu obtii de la ei nici un raspuns favorabil.
Rac
Rareori ai ocazii atat de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativa, deci fa un pas in fata si arata cine esti! Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta si te stimuleaza sa te apuci serios de o activitate noua, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a inainta in forta. Nu numai ca isi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine in evidenta, deoarece te folosesti de trasaturile tale specifice, de ceea ce stii tu mai bine sa faci.
Leu
Este o zi mai lejera, ca de vacanta, in care nimic nu te ingrijoreaza, nu vezi nimic negru in preajma ta si ii molipsesti si pe altii cu aceasta stare de buna dispozitie binefacatoare. Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare. Parca e chiar loc de petrece, pentru ca lumea are chef de distractie, se simte bine si poate chiar se iveste o ocazie de a sarbatori un eveniment care bucura pe toata lumea.
Fecioara
In astfel de momente, ca cele de azi, iti dai seama ce important e sa fii tolerant cu lumea si de ajutor altora, pentru ca va veni o zi cand si tu vei avea nevoie de suport si daca ai fost egoist inainte, s-ar putea sa ti se raspunda la fel. Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine. Si tu ai facut la fel pentru altii cu alte ocazii, deci acum multi iti vor intoarce serviciile prietenesti cu amabilitate.
Balanta
Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti vor asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine. Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga. E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face.
Scorpion
Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu… pluteste doar! Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate.
Sagetator
Nu privi discutiile cu ceilalti ca pe un atac la persoana, ci ca pe o provocare ce are ca scop gasirea unei solutii care sa multumeasca pe toata lumea, dar trebuie sa fii constient ca o vreme spiritele vor fi mai incinse. Chiar daca e agitatie mare in jurul tau si parerile vehiculate par sa se bata in cap, vei descoperi intr-o zi ca era necesara aceasta lupta de idei. Tocmai prin varietatea lor si prin energia emanata de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru ca fiecare isi va pune mai intens mintea la contributie pentru a ajunge la o solutie.
Capricorn
Abia astepti ca planurile care se prefigureaza acum la orizont sa devina realitate, pentru ca suna foarte promitator. De aceea te implici trup si suflet, cu pasiune si cu sperante mari, convins ca totul va iesi excelent in cele din urma. Rabdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belsug, deci e doar o chestiune de timp si de efort pana vei ajunge la capat. Daca exista ceva de care sa te agati, care sa te motiveze si sa te traga in sus si daca mai e si ceva de castigat, nimic nu te va opri si nu-ti va taia avantul, deci profita din plin de ambitia si energia pozitiva care te cuprinde. Cat timp interesul ramane viu si cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!
Varsator
Iti aduci aminte de vremurile cand erai copil si erai liber sa faci ce vrei. Acelasi lucru il vei prefera si astazi, o aventura ca pe vremuri, cand umblai unde te chema inima, cand aveai curaj sa te aventurezi in orice directie, fara sa te gandesti la consecinte sau la pericole. Ai acum sansa de a redescoperi o placere din acele timpuri, poate de pe vremea cand erai copil, pentru ca simti nevoia unei eliberari totale, dar tu nu te simti liber decat in acele spatii de care esti atasat sentimental, unde te simti ocrotit. Ca atare o vizita prin locurile natale iti ofera tie ocazia de a te manifesta asa cum iti place, facand lucruri pe care le faceai demult si care te-au ajutat sa te dezvolti.
Pesti
Cariera ta poate cunoaste un punct de apogeu, ce are la baza o lectie primita de la cei mai intelepti, mai experimentati, care au trecut deja prin situatia in care te afli. Stai cu ochii si urechile indreptate la persoanele care apar azi in calea ta, pentru ca unii se vor dovedi a fi exemple demne de urmat. Ai multe de invatat de la ei, ba chiar e o onoare sa te afli in compania lor si sa-ti impartaseasca din ceea ce stiu. Tine minte povetele primite, informatiile pe care ti le ofera, experienta pe care o expun acum prin exemplu personal, deoarece vei deveni si tu ca ei, candva!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img