vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop, miercuri, 5 iulie 2017

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 5 iulie 2017 – Berbec

Te trage inima sa te ocupi de cei din anturajul apropiat, sa vii cu propuneri care sa va apropie, sa faceti schimb de informatii si de idei. Vei simti nevoia sa te implici mai mult in chestiunile financiare, dar intr-un mod mai inteligent, fara consumul nervos, inutil, de pana acum.

Horoscop 5 iulie 2017 – Gemeni

Te vei simti mai bine in propria piele, incepand de astazi, vei arata mai bine si, cu siguranta, vei fi mai atragator pentru toti cei care te intalnesc.

Horoscop 5 iulie 2017 – Rac

Incep sa se remedieze de la sine unele probleme de sanatate pe care, poate, nici nu le cunosteai. Despre altele vei afla acum si te vei ocupa de ele.

Horoscop 5 iulie 2017 – Leu

Incep sa curga propuneri, invitatii, solicitari de la prieteni, rude si alti cunoscuti care te vor in preajma lor cat mai mult timp.

Horoscop 5 iulie 2017 – Fecioara

Vei fi in centrul atentiei si nu se poate spune ca nu iti face placere acest lucru. Un grup anume este cu ochii pe tine si asta iti va impune o anumita autocenzura.

Horoscop 5 iulie 2017 – Balanta

Se produce o schimbare de care chiar aveai nevoie. Vei reusi sa intri in contact cu oameni mai relaxati, mai senini, care abordeaza viata cu mai multa lejeritate, dar inteligent.

Horoscop 5 iulie 2017 – Scorpion

Te ocupi cu atentie de tot ce este legat de resursele de orice fel, ale familiei sau ale altor apropiati. Esti responsabil, dar trebuie sa fii si obiectiv.

Horoscop 5 iulie 2017 – Sagetator

Ai sansa, incepand de astazi, sa ajungi la o intelegere cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane importante din viata ta. Ca va fi rostita sau nu, nu mai conteaza.

Horoscop 5 iulie 2017 – Capricorn

Ai chef sa muncesti, sa te implici inclusiv in chestiuni organizatorice pe care, de obicei, le lasi altora. Cei din jur vor fi incantati de noua ta atitudine.

Horoscop 5 iulie 2017 – Varsator

Vei dori sa te apropii altfel de cei dragi cu mai multa atentie, dintr-o motivatie interioara sincera, pe care, de obicei, o tii sub control.

Horoscop 5 iulie 2017 – Pesti

Casa si familia nu te mai ingrijoreaza, te ocupi cu drag de toate acestea si, daca esti departe, s-ar putea sa iti fie dor de refugiul tau de acasa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img