joi, 28 martie, 2024

Horoscop, miercuri, 7 martie 2018. Pestii castiga mai mult, daca se concentreaza pe ce au de facut

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 7 martie 2018 – Berbec
Este o zi care iti atrage atentia asupra propriei persoane, in sensul de a te ingriji mai mult, dar si de a avea mai multa grija de cei din jur, de a-i feri de exagerarile tale.

Horoscop 7 martie 2018 – Taur
S-ar putea sa te simti luat pe sus, in anumite situatii, fara sa ai posibilitatea de a reactiona. Nu trebuie decat sa iti pastrezi calmul si sa nu uiti ce este important pentru tine.

Horoscop 7 martie 2018 – Gemeni
Se inflameaza anumite situatii, se agraveaza unele probleme, iar dialogurile se pot transforma repede in certuri. Contextul este suficient de exploziv si fara sa mai pui tu paie pe foc.

Horoscop 7 martie 2018 – Rac
Pe langa agitatia pe care o produce nevoia ta de a intra in competitie cu altii ca sa obtii un loc care ti se cuvine, mai apare si dorinta de a fi apreciat pentru tot ce faci.

Horoscop 7 martie 2018 – Leu
Cauti un refugiu sigur din calea unor adversitati care se contureaza acum, un loc unde ti-ar putea fi mai bine decat in compania unor persoane pe care le respecti sau de la care ai ce invata.

Horoscop 7 martie 2018 – Fecioara
Abordezi cu patima unele dintre problemele legate de bunuri sau de anumite sume de bani pe care le administrezi. Ar trebuie sa stii deja, din experienta, ca nu poate iesi nimic bun din asta.

Horoscop 7 martie 2018 – Balanta
Pe langa impulsul de a-ti face dreptate, in mare viteza, de a regla toate parteneriatele dupa cum consideri de cuviinta, mai apare si dorinta de a fi respectat pentru asta.

Horoscop 7 martie 2018 – Scorpion
Dorinta ta de a fi apreciat pentru ceea ce ai reusit pana acum si de a ti se asigura un loc privilegiat in existenta celorlalti, din acest motiv, nu este realizabila.

Horoscop 7 martie 2018 – Sagetator
Iti revine cheful de joaca, de a aprecia mai mult latura frumoasa a vietii si de a aborda orice problema cu mai multa lejeritate, poate si putin mai neglijent.

Horoscop 7 martie 2018 – Capricorn
Ar trebui sa faci un efort de vointa real pentru a domoli dorintele legate de spatiul tau intim, de organizarea si amenajarea acestuia. Exista riscul unor conflicte cu apropiatii.

Horoscop 7 martie 2018 – Varsator
Tu ii respingi pe unii dintre apropiati, tot tu revii si te apropii, iar ceilalti nu mai inteleg mare lucru din comportamentul acesta instabil.

Horoscop 7 martie 2018 – Pesti
Sansa e de partea ta, mai ales pe plan financiar si in obtinerea unor beneficii de pe urma unor eforturi proprii. Important e sa concentrezi pe ce ai de facut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img