joi, 28 martie, 2024

Horoscop, vineri, 14 iulie 2017. Scorpionii, tentati sa nu tina cont de parerea celorlalti. Consecintele vor aparea imediat

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 14 iulie 2017 – Berbec

Esti invitat sa dovedesti prietenia pe care o afirmi de fiecare data cand ai ocazia, fata de cei apropiati. Gesturile vor conta mai mult decat vorbele, ca dovezi de generozitate.

Horoscop 14 iulie 2017 – Taur

Exista o legatura foarte stransa intre dispozitia ta sufleteasca si modul in care vor alege sa se poarte cei din jur cu tine astazi. Daca stii asta, vei sti si ce ai de facut.

Horoscop 14 iulie 2017 – Gemeni

Impulsul cel mai puternic al zilei este unul pozitiv, acela de a exprima nevoia ta de armonie si de a gasi cele mai bune metode pentru a-i convinge si pe cei din jur ca si ei au nevoie de asta.

Horoscop 14 iulie 2017 – Rac

Din familie poate veni o invitatie, o propunere sau o simpla discutie care iti va schimba gandurile si te va ajuta sa iti inseninezi ziua.

Horoscop 14 iulie 2017 – Leu

Este de ajuns sa exprimi neingradit simpatia pe care o ai pentru unii dintre cei apropiati, ca sa intelegi ca in orice situatie te intalnesti cu acest balans intre atractie si respingere.

Horoscop 14 iulie 2017 – Fecioara

Azi risti sa transformi o divergenta de pareri in cuplu intr-un motiv de disputa sau, facand din tantar armasar si fara sa te intereseze consecintele, intr-o cearta-monstru.

Horoscop 14 iulie 2017 – Balanta

Esti capabil sa oferi ce ai mai frumos oamenilor care vin in preajma ta, dintr-un impuls sincer. Ceilalti pot beneficia si ei macar de bunavointa ta, care nu e deloc putina.

Horoscop 14 iulie 2017 – Scorpion

De tine depinde cei vei alege sa faci cu impulsul de a tine cont si de parerea celorlalti. Consecintele vor aparea imediat si vor fi foarte evidente, indiferent ce varianta alegi.

Horoscop 14 iulie 2017 – Sagetator

Vei avea ocazia sa vezi rezultatele unor alegeri inspirate, facute nu cu mult timp in urma. Surpriza placuta poate veni de la un prieten sau de la o ruda.

Horoscop 14 iulie 2017 – Capricorn

Daca vei reusi sa fii atent la partea buna a lucrurilor, vei sesiza bunavointa unora dintre apropiati. Daca nu, pierderea va fi numai a ta.

Horoscop 14 iulie 2017 – Varsator

Este o zi senina, care ti se potriveste – bineinteles, daca te va gasi intr-o dispozitie similara. Daca vezi ca se aduna norii negri pe cerul tau, va trebui sa ii alungi cum stii tu mai bine.

Horoscop 14 iulie 2017 – Pesti

Exista ceva bun in aceasta zi, ceva care te poate face sa imbratisezi o dispozitie generoasa chiar de la primele ore si sa reusesti sa o mentii intreaga zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img