vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 10 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti persoana care ofera afectiune si tandrete in mod neconditionat intotdeauna, dar astazi tu vei fi persoana care are nevoie de sprijin cel mai mult.

Taur
Apare nevoia de a te bucura din nou de placerile simple ale vietii si de confortul casei tale. Vrei sa lucrezi de acasa sau sa nu mai iesi din casa dupa serviciu.

Gemeni
Din punct de vedere financiar ai fost foarte norocos in ultimul timp, dar nu te culca pe o ureche pentru ca va urma o perioada dificila.

Rac
De fiecare data cand cunosti pe cineva, ii spui o poveste si incerci sa impresionezi. Schimba tactica de data asta si vezi ce au si ei de spus.

Leu
Te numeri printre fericitii care au o minte deschisa si o mentalitate de apreciat. Ai invatat din experiente, spre deosebire de ceilalti care cauta metode alternative.

Fecioara
Nu sunt de vina proiectele pe care trebuie sa le termini, ci atentia pe care o acorzi detaliilor, lucru ce iti ia foarte mult timp.

Balanta
O sa iti surprinzi familia si apropiatii prin adoptarea unui nou stil de viata si a unui comportament pe care ei il asteptau de mult timp din partea ta.

Scorpion
Daca nu esti atent la drum si te concentrezi pe viitor, trecutul te-ar putea prinde din urma. Nu mai poti schimba nimic. Invata din el si mergi mai departe.

Sagetator
Esti putin frustrat ca lucrurile nu au mers conform asteptarilor tale, dar vor aparea niste oportunitati de job in curand. Mai ai putina rabdare.

Capricorn
Chiar daca iesi la o intalnire in oras, nu-ti pune sperante prea mari si nu te astepta ca persoana respectiva sa fie tot ce ti-ai dorit vreodata.

Varsator
O persoana care vrea sa-ti puna bete in roate nutreste un plan care are scopul de a te discredita in fata sefilor. Fii foarte precaut.

Pesti
Nevoile tale vor intra in conflict cu ale colegilor de la serviciu, iar unii din voi trebuie sa faca niste compromisuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img