sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 16 iunie 2016

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Lucrurile nu merg foarte bine in cuplu. Esti prea obisnuit sa decizi pentru tine, fara sa tii cont ca ceea ce faci afecteaza si partenerul.

Taur
Treci printr-un proces in care intelegi ca trebuie sa devii o persoana mai serioasa. Iti asumi mai multe responsabilitati si obligatii.

Gemeni
Esti intr-o dispozitie altruista. Suferinta altora te sensibilizeaza mai mult ca de obicei. Faci eforturi sa-i ajuti pe cei defavorizati.

Rac
Astazi lasi garda jos si iti exprimi sentimentele fara teama de consecinte. Prietenii iti apreciaza sinceritatea noua atitudine.

Leu
Apar schimbari in ceea ce priveste simpatiile pe care le ai. Te integrezi intr-un grup nou si devii adeptul unor noi cauze si aspiratii.

Fecioara
O zi in care esti predispus sa intri in conflicte, daca nu ai grija la atitudinea ta. Ar fi util sa fii mai diplomat si mai putin rigid.

Balanta
Dupa o perioada foarte agitata iti impui un stil de viata mai echilibrat. Vei fi atent la ce mananci, vei incerca sa faci mai multa miscare.

Scorpion
Simti nevoia de schimbare si faci eforturi pentru ca acest lucru sa se intample. Cauti hobby-uri noi sau activitati iesite din comun.

Sagetator
Esti chinuit de muze. Domeniul artei te stimuleaza mai mult ca de obicei si esti tentat sa iti incerci si tu mana intr-un proces creativ.

Capricorn
Renunta putin la incapatanare si nu-l mai lua pe “nu” in brate ori de cate ori ti se propune o activitate noua. Nu stii ce pierzi!

Varsator
Esti excesiv de preocupat de problemele financiare. Relaxeaza-te! Situatia nu e asa albastra. Ar fi bine chiar sa-ti faci un cadou.

Pesti
O zi in care esti predispus la gafe. Poti sa iei situatia in tragic sau sa iti dezvolti simtul umorului si sa treci mai usor peste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img