marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 21 decembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Vei avea o inclinatie de a sta in pat toata ziua si nu vrei sa ai de-a face cu nimeni. Din nefericire pentru tine, acest lucru nu va fi posibil si va trebui sa iesi din casa.

Taur
Colegii de serviciu si apropiatii apreciaza tot ce ai facut pentru ei si cat de devotat esti. Pana acum, ai fost incapabil sa-ti vezi calitatile. Norocul tau este ca ei ti-au deschis ochii.

Gemeni
Indiferent ca esti constient sau nu de acest lucru, exista un copil in interiorul tau care are nevoie de atentie si de afectiune, din cand in cand.

Rac
Spre deosebire de Berbecii care trebuie sa iasa in lume, tu meriti aceasta zi de odihna, dupa ce ai lucrat incontinuu, in timp ce altii erau liberi.

Leu
Vei avea probleme in relatia de cuplu sau de familie, pentru ca incep sa se vada efectele faptului ca te-ai concentrat mai mult pe munca si nu pe cei pe care-i iubesti.

Fecioara
Inainte de a lua o decizie astazi, gandeste-te indelung si mare atentie. Consecintele acestora vor fi pe termen lung si nu vor duce in directia pe care ti-o doresti.

Balanta
O sa fii foarte ocupat si vei avea o zi plina, ceea ce nu este lucru neaparat rau, pentru ca ziua va trece mai repede, mai usor si iti va distrage atentia de la ganduri negative.

Scorpion
Dupa ce ti-ai incarcat bateriile, vei fi foarte energic, iar colegii de serviciu te vor intreba care e secretul efervescentei tale. Spune-le, dar nu dezvalui toate secretele.

Sagetator
Ai pierdut foarte mult timp axandu-te pe problemele altora, in loc sa te ocupi de tine, incat ai ajuns sa te simti extenuat. Nu mai energie si pentru tine.

Capricorn
Ti-ai stabilit un tel si nu vrei sa te lasi pana cand nu il indeplinesti. Fii foarte atent insa pentru ca in momente ca acestea, ai tendinta sa exagerezi.

Varsator
Pozitia planetelor iti vor influenta creativitatea si productivitatea. Vei munci cum nu ai mai facut-o pana acum si vei avea rezultate mult mai bune.

Pesti
Esti foarte sensibil si inteligent cand vine vorba de relatia de cuplu. Inteligenta emotionala este un lucru foarte rar intalnit, asa ca profita din plin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img