sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 23 mai 2016

Distribuie:

Publicat:

GEMENI
Este o zi potrivita sa experimentezi lucruri noi. Nu spune nu daca cineva se ofera sa te intieze in lectii de yoga sau de meditatie.

RAC
Ai observat ca ai capatat unele obiceiuri care iti fac rau. Azi cauti o solutie sa te smulgi din acest cerc vicios. Nu va fi foarte usor.

LEU
Ai o dispozitie jucausa, azi. Ti se pare ca cei din jurul tau sunt prea amortiti, asa ca vei cauta o metoda de a-i scoate din rutina zilnica.

FECIOARA
Lasi impresia ca esti un singuratic, de ceva vreme. Poate ar fi bine sa fii mai deschis si sa vorbesti despre gandurile care te preocupa.

BALANTA
Te simti putin coplesit de nevoile tale materiale. Este bine sa ceri ajutorul prietenilor. Si tu ai fost acolo pentru ei, la momentul potrivit.

SCORPION
Ironia ta este, de regula, apreciata, insa azi esti predispus la gafe. Tine cont ca intepaturile nu sunt potrivite chiar in orice context.

SAGETATOR
Se intrevede o zi excelenta, pentru tine. Daca te-ai indragostit de cineva, marturiseste-i acest lucru, azi. Nu poti fi dezamagit.

CAPRICORN
Astazi esti interesat de tot ceea ce este nou. Iti petreci ziua facand planuri de cumparaturi care includ gadgeturi de ultima generatie.

VARSATOR
Ultima perioada te-a facut sa apreciezi din ce in ce mai mult natura. Acest lucru iti da o perspectiva mai larga si mai generoasa asupra vietii.

PESTI
Devii din ce in ce mai preocupat de noi filosofii. Citesti mult, esti tentat sa participi si la seminarii. Nu lua tot ce afli de bun, insa.

BERBEC
Culegi roadele deciziilor pe care le-ai luat in privinta imbunatatirii propriei persoane. Ai devenit mai matur si mai demn de incredere.

TAUR
Te preocupi mai mult in legatura cu persoanele care intra in viata ta. Eviti influentele negative si le alegi pe cele care iti ofera impliniri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img