vineri, 29 martie, 2024

Horoscop zilnic 9 august: Leii au sanse sa se faca remarcati

Distribuie:

Publicat:

Horoscop zilnic 9 august: Leii au sanse sa se faca remarcati

Berbec

Ai mare noroc de prezenta unui prieten in preajma ta care vine exact cu solutia de care ai tu nevoie. Urmeaza-i sfaturile si vei avea de castigat.

Taur

Vi se propune un proiect care sa vi se potriveasca, sa va aduca si bani si sa va cunoasca si ceilalti cat de priceputi sunteti la locul de munca.

Gemeni

Sunteti pe cale sa legalizati niste acte importante care sa va dea posibilitatea sa luati un credit bancar sa va puteti cumpara  o casa.

Rac

O sa puneti capat unui conflict mai vechi si veti incepe o colaborare profesionala mai veche. Aveti succes in tot ceea ce intreprindeti.

Leu

O sa le solicitati sefilor niste beneficii, pe care vi le-au promis si o sa aveti sansa sa va remarcati. Fiti insitent si veti avea de castigat.

Fecioara

Veti petrece cateva zile departe de casa in compania perfecta a prietenilor. Se anunta o zi excelenta comunicarii si distractiei.

Balanta

Este posibil sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus in reamenajarea locuintei. Nu te ingrijora, vei gasi resursele financiare de care ai nevoie.

 

Scorpion

Situatia incepe sa se complice, din nou, in familie si va trebui sa ai  rabdare, diplomatie si bunavointa ca sa poti aplana conflictele.

Sagetator

Te reintorci la pasiuni mai vechi, care partial au fost inchise sau la proiecte pe care l-ai abandonat din lipsa de timp. Nu renunta la visele tale.

Capricorn

Familia este centrul universului tau pentru ca de acolo iti extragi  energia pozitiva si  stimulentele de a merge mai departe.

Varsator

Iti doresti o schimbare majora in viata ta, cum ar fi o mutare de serviciu sau intr-o alta locuinta. Fii pregatit pentru o evolutie spectaculoasa.

Pesti

Cineva a avut numai de castigat de pe urma indulgentei si pasivitatii tale. Trebuie sa-ti schimbi urgent comportamentul si vei avea de castigat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img