marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 9 noiembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Ziua de miercuri nu este pentru tine, pentru ca vei fi incnjurat de oameni agitati, nervosi care te vor indispune. Preferi sa te retragi si sa te faci nevazut.

Taur
Spre seara vei avea o discutie contradictorie cu partenerul tau si vei realiza ca tu tragi mai mult in aceasta relatie si esti mult mai responsabil.

Gemeni
Motivatia, energia cu care ai inceput saptamana incepe sa se piarda si ai nevoie de un impuls, fie ca e o vorba buna, fie ca este de ordin financiar.

Rac
Dupa ce te-ai incapatanat si nu ai ascultat de ceilalti, acum vezi cati bani ai cheltuit pe lucruri inutile si o sa iei decizia de a-ti schimba stilul de viata.

Leu
S-ar putea sa fii pus in situatia de a te implica sau nu intr-o relatie, dar legaturile anterioare te impiedica sa iei o decizie. Fii curajos si nu te mai lega de trecut.

Fecioara
Astazi este o zi unica, pentru ca ai libertatea de a face orice iti doresti, nu respecti nicio regula si nu esti controlat de nimeni. Nu te intreba de ce si profita de ocazie.

Balanta
Inceteaza sa mai crezi ca nu ai nicun talent, sau nicun dar. La fel ca organismul, care trebuie lucrat, acelasi lucru se aplica si talentului. Are nevoie de timp si de atentie.

Scorpion
Daca astepti pe cineva care sa vina si sa umple golurile din sufletul tau, trebuie sa stii ca ai de asteptat foarte mult timp. Fericirea ta depinde doar de tine!

Sagetator
Copiii din jurul tau, fie ca sunt ai tai sau nu, te trimit cu gandul la copilaria ta si vei fi foarte nostalgic in urmatorea perioada, iar vremea va accentua aceasta stare.

Capricorn
Colegii si prieteni iti vor arata ce lucruri noi si-au mai cumparat si crezi ca si tie ti-ar trebui ceva. Singurul lucru de care ai nevoie este timpul. Timp liber pentru tine.

Varsator
Parintii sau prietenii apropiati vor pune presiune pe tine si vor incerca sa te faca sa-ti schimbi comportamentul si atitudinea. Decizia iti aprtine.

Pesti
Cand credeai ca vei avea o perioada de pace si liniste, problemele incep sa apara de unde te asteptai mai putin. Rezolva-le cu rabdare si atentie.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img