vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP zilnic: Vineri-13 ianuarie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

Taur

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joaca. Simti ca pe umerii tai apasa acum o greutate cu totul speciala. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra. E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

Gemeni

Azi esti reprezentantul de seama al luptei pentru justitie si vei imbraca haina de judecator, gata sa scoti la iveala adevarul gol-golut. Desi ai multi adversari combativi, intuitia ta iti spune ca lupta lor nu e corecta, ca se folosesc de mijloace neadecvate situatiei de fata si, inainte de a duce mai departe acest conflict, cauta sa le descoperi adevaratele intentii. Capacitatea ta de a sapa dupa adevar se va solda cu un succes deplin in fata rivalilor, deci nu te lasa pana nu obtii victoria cu orice pret, cu atat mai mult ca tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveala si va plati.

Rac

Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc… Ignora pe cei care te invita sa te alaturi intr-un plan cu care nu esti de acord, la care simti ca nu poti sa-ti aduci contributia, altfel va fi o zi fara rezultate demne de lauda. Fii exigent cu tovarasii de lucru!

Leu
 
A venit momentul sa iei o decizie majora prin care sa dai alt curs existentei tale. E un moment de renastere chiar, deoarece esti pe cale sa alegi alt drum, sa accepti alt stil de a fi sau de a actiona, si totul tine de propria ta alegere. Nimeni nu te obliga sa faci schimbarea, ci, daca e sa aiba loc, e numai creatia propriei tale vointe si a propriilor tale ganduri. Ceea ce doresti tu acum genereaza un val de schimbari benefice pentru tine de acum inainte, poate pentru cateva luni, poate pentru ani de zile in perspectiva, tocmai de aceea trebuie sa fii constient de greutatea momentului si sa iei decizia intelept, optimist, cu incredere deplina in rezultate.

Fecioara

Ca sa ajungi cel la care visezi sa devii intr-o zi, trebuie sa pornesti intr-o calatorie. Destinatia poate nu e inca foarte precisa, stii doar ca exista un traseu de parcurs pana acolo. Esti dispus sa pornesti in aceasta calatorie cu interes, cu dorinta de e evolua, de a deveni mai bun, totul e sa ai curajul sa iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorintele tale. Trenul e deja in gara? Atunci e si mai bine, semn ca ti-ai stabilit deja un parcurs si nu mai e nevoie decat sa pleci la drum. Lasa-te purtat de calatoria in sine, pentru ca fiecare statie, fiecare halta, fiecare schimbare de macaz are rostul sau, dar, cat timp esti in acel tren, fii convins ca esti pe drumul cel mai bun spre o transformare majora.

Balanta

Azi simti nevoia sa te retragi un pic din iuresul lumii, si cea mai potrivita activitate ar fi… bucataria. Esti mult mai preocupat de alimentatia familiei tale, de aceea vei calatori cu gandul prin zone de informatie care te pun la curent cu acest domeniu. Incerci retete noi, adopti un regim nou de viata, renunti la un aliment care nu-ti prieste, discuti cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente in hrana de zi cu zi, deci aspecte care tin de sanatatea ta si a familiei tale pornind de la ceea ce consumati. Nu te deranjeaza deloc postura de gospodina perfecta, sau, daca esti barbat, vei avea si tu aceeai atractie spre gastronomie, sau macar spre a face cumparaturile casei.

Scorpion

Visezi sa detii puterea absoluta, dar nu te imbata cu apa rece! Nu tot ce ti se pare tie ca e de succes, chiar este, ca atare fii mai realist cand iti propui un scop maret. Cantareste-ti bine fortele, ca nu cumva sa ti se para doar ca detii toate resursele si, cand vei da piept cu marea provocare, sa descoperi ca a fost doar o impresie falsa. E bine sa ai maxima incredere in tine insuti, asa este, dar nu te privi intr-o aura infailibila, invincibila, de super-erou: om esti si tu, cu limitele tale deci poti face si tu erori. Iluzia puterii e cel mai periculos lucru caruia ii poti pica victima. Vezi exact cat poti, ce poti, pentru a nu alerga dupa o himera pe care n-o poti atinge.
 
Sagetator

Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ti mai domoli tie graba si de a-ti alunga temerile sau suspiciunile. De ce te indoiesti de ceea ce te asteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si mai marete, cu alte ocazii, ca atare adu-ti aminte de acele succese din trecut si gandeste-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot increderea deplina si rabdarea de a evolua pas cu pas pana la victoria finala? Ba da, deci scoate de la naftalina, din nou, aceste resurse: le ai, foloseste-le!
 
Capricorn

Ai tendinta de a intra in panica si a te comporta ciudat la fiecare incercare a celor din jur de a te motiva sau influenta sa pornesti intr-o directie. Ti-e frica de orice pas, vezi peste tot doar inamici si pericole, desi nu ai niciun motiv de ingrijorare. Daca tu nu ai forta de a da startul unei actiuni, alatura-te altora mai dinamici, mai indrazneti care sa-ti deschida drumul. Tu ai putea sta in umbra, fara sa-ti asumi cele mai grele responsabilitati, pentru ca ceilalti sunt de data aceasta motorul principal al acestei actiuni. Dac tot nu esti tu la carma acestei afaceri, nu-i influenta si pe ceilalti cu motive de teama, de stres, de suspiciune. Urmeaza-i fara sa-i impovarezi cu griji inutile.

Varsator

Oricine are nevoie de un mentor care sa-i deschida o cale sau sa-l insoteasca pe drumul catre succes. Ai putea intalni azi o persoana care are asupra ta o influenta puternica: iti castiga respectul, increderea si admiratia si urmezi intocmai ce-ti zice. Poate deveni exemplul tau de urmat pentru ca ii recunosti valoarea si superioritatea intr-un domeniu in care tu inca te straduiesti sa acumulezi experienta. Daca ai sansa de a-i sta in preajma, ai fura de la el o multime de ponturi si informatii folositoare, deci fa tot posibilul sa fii printre cei alesi de el sa i se alature. Nu ai parte de asemenea onoare oricand!

Pesti

Nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoana. Tu esti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalti, care, culmea, chiar te inconjoara cu simpatie si toleranta, de parca ar intelege ca esti nervos si te lasa in apele tale. Fa un efort sa-ti ajustezi tonul si manierele cand intri in contact cu cei pe care nu-i cunosti, pentru ca ai putea crea o imagine gresita asupra ta. Tu nu esti asa de obicei, deci adu-ti aminte de valorile pe care tu le reprezinti cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img