vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul dezamagirilor: Cupluri din zodiac care se indragostesc si se despart

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul dezamagirilor. Chiar daca avem impresia ca ne vom petrece restul vietii alaturi de o persoana, exista acele momente nefericite in care ne dam seama ca relatia nu ajunge nicaieri si ca este mai bine sa ne despartim.

Iata cupluri menite sa se indragosteasca si sa se desparta!

Berbec si Rac
La inceput, aceasta relatie pare mai mult un fel de aventura nebuneasca si plina de pasiune. Cei doi vor fi atat de indragostiti, incat nu vor mai gandi rational si vor decide chiar sa se casatoreasca. Totusi, cu timpul, acesti nativi vor realiza ca nu ii leaga nimic si ca sunt total diferiti.

Taur si Sagetator
Acesti nativi vor fi atrasi la inceput unul de celalalt de diferentele dintre ei. Totusi, acele diferente care pareau atat de frumoase la inceput vor incepe treptat sa le macine nervii. Sagetatorul este imprevizibil si aventuros, pe cand Taurul este cu picioarele pe pamant si stabil. Acesta din urma va incerca sa il controleze pe rebelul Sagetator, gest care va duce, inevitabil, la despartire.

Gemeni si Pesti
Pestii sunt extrem de intensi atunci cand vine vorba de emotii, in timp ce Gemenii se lasa prada mai mult dorintelor. Desi initial se vor simti atrasi de Pesti datorita creativitatii acestora, nu vor reusi sa le ramana la fel de fideli pentru mult timp. Deoarece au o natura libera, Gemenii sunt foarte greu de stapanit, iar Pestii vor avea des crize de gelozie. Din acest motiv, cei doi nativi vor alege sa se desparta.

Rac si Capricorn
Un alt cuplu care a ajuns sa fie impreuna datorita pasiunii si compatibilitatii sexuale este cel format din Rac si Capricorn. Cu timpul, cei doi vor realiza ca nu au foarte multe lucruri in comun in afara de placerile carnale. Atunci cand hormonii nu vor mai fi la fel de puternici, isi vor da seama ca stilurile lor de viata sunt total incompatibile si ca nu au niciun viitor impreuna.

Leu si Fecioara
Este foarte usor pentru un Leu sa intre in gratiile Fecioarei datorita increderii pe care o are in el si a sarmului sau. Fecioarele, pe de alta parte, sunt extrem de muncitoare si silitoare. De asemenea, nu le place nici sa aiba un sef, lucru pe care Leul il face adesea. Problemele in aceasta relatie vor incepe sa apara atunci cand Fecioara va refuza sa faca ceea ce ii cere partenerul si ii va arata acestuia ca se insala. Acest lucru va fi de neacceptat pentru Leu, deoarece el are impresia ca este perfect intotdeauna.

Fecioara si Berbec
Pentru Fecioara, rebeliunea si spiritul de aventura par destul de tentante. Din acest motiv, se indragosteste de Berbec prea repede si prea tare. Cu timpul, aceasta isi va da seama ca spontaneitatea Berbecului este complet incompatibila cu abordarea ei metodica. Compatibilitatea pe termen lung este foarte rara in cazul acestui cuplu.

Balanta si Capricorn
Atractia din cadrul acestui cuplu este reciproca. Balanta este atrasa de succesul Capricornului, iar legatura dintre cei doi poate fi descrisa ca una fizica. Pe termen lung, acesti doi nativi sunt complet incompatibili, deoarece Balanta este lenesa. Cei doi nu vor reusi sa isi schimbe stilul de viata si din acest motiv vor aparea multe discutii in contradictoriu.

Sursa: huff.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img