joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti cuprins de nostalgie. Iti face bine din punct de vedere psihic sa iti vizitezi parintii sau sa faci o plimbare prin locurile copilariei.

Taur
Esti atras de oameni iesiti din comun. Ai luat asta mult timp ca pe o distractie. Azi iti dai seama ca si tu esti privit ca un excentric.

Gemeni
De regula ai multa grija de sanatatea ta. Azi decizi, insa, arunci prudenta pe geam. N-ar fi exclus sa mananci o tava de prajituri.

Rac
Apar tensiuni in grupul tau. Relatiile par sa se destrame. Faci eforturi mari sa iti pastrezi controlul pentru ca lucrurile sa nu degenereze.

Leu
Azi scapi de vesnicele tale dificultati in a lua o decizie si transezi o problema care tine de viata personala. Vei respira usurat dupa.

Fecioara
Incepi ziua determinat sa rupi norii, dar pe parcurs entuziasmul tau se dezumfla. Incepi sa crezi ca toate eforturile tale sunt inutile.

Balanta
Ai o capacitate la efort mare, dar azi simti ca s-au adunat toate pe capul tau si nu mai poti face fata. Fixeaza-ti scopuri mai accesibile.

Scorpion
Iti merge mintea si te indragostesti de propriile tale idei. Vei simti nevoia sa le impartasesti cu altii. Azi tii multe predici.

Sagetator
Astazi vei simti pornirea de a petrece mai mult timp cu familia. Simti ca ai neglijat-o in ultima vreme si vrei sa te revansezi.

Capricorn
O zi din cale afara de saraca in evenimente. Esti seren si iti propui sa ii observi pe cei din jur cu interesul rece al unui antropolog.

Varsator
Astazi lucrurile se aranjeaza de la sine la locul de munca si ai mai mult timp sa te preocupi de tine si de interesele personale.

Pesti
Esti foarte bine dispus, azi, si nu permiti ca cineva din jurul tau sa fie cuprins de melancolie. Iti merge foarte bine in relatia de cuplu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img