joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de 14 ianuarie! Nativii din zodia Pești vor avea parte de ingersul lui Venus întocmai în semnul lor

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de ingersul lui Venus întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra tuturor zodiilor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Venus pe casa subconștientului și a trecutului, iar acest aspect le va aduce vindecare, cicatrizarea rănilor, dizolvarea amintirilor dureroase, a fricilor și a fobiilor. Nativii au șansa acum să ierte și să depășească o situație din trecut și cum Venus le guvernează relațiile, poate fi vorba întocmai de iertarea unui fost partener. Pe de altă parte, Venus le guvernează și sectorul financiar, iar acești nativi pot avea șansa de a monetiza ceva din trecut, de a relua un proiect, un subiect pentru a-l transforma în sursă de venit. Berbecii care s-au confruntat cu stări de oboseală sau diferite afecțiuni, acum își vor îmbunătăți starea de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și canalizeze atenția și energia către spiritualitate și credință, mai ales că sunt susținuți și de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin spirituala zodie Săgetător.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă foarte bună în care se pot simți de-a dreptul favorizați de Univers. În primul rând, Venus, întocmai guvernatoarea lor, se simte minunat în tranzit prin zodia Pești, iar în al doilea rând, Uranus, planeta surprizelor, a ieșit din retrogradare în zodia Taur. Ei bine, Taurii care formează un cuplu își pot consolida puternic relația, iar cei care sunt singuri pot avea parte de o poveste de dragoste neașteptată cu o persoană din anturaj sau care este cunoscută prin intermediul cercului de cunoștințe. Totodată, acest tranzit le va îmbunătăți relațiile cu prietenii, dar și relațiile la locul de muncă, iar nativii vor avea mai mult randament în desfășurarea activităților profesionale. Cum Venus le guvernează și casa muncii și a sănătății, pe de o parte pot cunoaște un partener și prin intermediul activităților profesionale desfășurate, iar pe de altă parte starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, având chiar ocazia de a vindeca o afecțiune mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și facă cu multă încredere planuri de viitor, să dea drumul proiectelor îndrăznețe pe care le au în desfășurare, căci contextul astrologic îi susține din plin.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de beneficii profesionale, legate de carieră și nu este exclus să aibă ocazia de a avansa într-o funcție în această perioadă. Nativii pot fi ajutați de o persoană din trecut. Totodată, au șansa de a transforma o pasiune în sursă de venit sau de a începe o relație sentimentală cu o persoană pe care o cunosc prin intermediul exercitării profesiei. Cei care au deja o relație o pot îmbunătăți și echilibra în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a ieși în față, de a primi onoruri și laude.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, Venus în tranzit prin Pești le poate aduce ocazia de pleca într-o călătorie mult visată sau șansa de a se întoarce la spiritualitate și credință, șansa de a-și îmbunătăți niște viziuni, niște mentalități. Relația cu prietenii și cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva fie din străinătate, fie prin intermediul unei persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în zona studiilor și le cere să-și dea mai mult interes în acumularea și aprofundarea cunoștințelor. Pot descoperi ceva noi care să-i atragă, iar Venus le poate înlesni reluarea unor cursuri abandonate sau pe care nu și le-au permis la momentul respectiv.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu va urma o perioadă favorabilă semnării contractelor avantajoase, care să îmbunătățească situația financiară, o perioadă favorabilă rearmonizării relației cu asociații și nu este exclus ca o colaborare mai veche să se reia. Nativii vor reuși prin comunicare și negociere blândă să obțină tot ceea ce-și doresc. Cei mai norocoși pot primi susținere financiară pentru a se lansa în carieră, pentru a-și îndeplini un obiectiv profesional sau pot primi o moștenire, aprobarea unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a trăi o aventură sentimentală intensă, pasională. Acest aspect se conturează pe întreg tranzitul lui Venus prin Pești, însă este foarte posibil ca totul să se reducă la stadiul de aventură sexuală.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020

Venus este planeta care le guvernează călătoriile, studiile, filozofiile de viață, dar și sectorul financiar, iar în tranzitul său prin Pești, adică prin sectorul relațiilor, vedem ca cei născuți în zodia Fecioară să aibă șansa de a obține o colaborare în străinătate sau șansa de a obține o diplomă cu ajutorul căreia să-și îmbunătățească veniturile. Nativii care sunt în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, își pot oficializa relația, iar cei care sunt singuri au mari șanse să cunoască un nou partener prin intermediul unui curs, călătorie sau chiar la… coadă la bancă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în semnarea unor parteneriate de viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Venus, întocmai guvernatoarea lor, le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a se bucura de o serie de beneficii la locul de muncă. Pe de o parte, nativii își pot îmbunătăți și armoniza relația cu colegii, iar pe de altă parte vor da dovadă de un randament extraordinar, de o eficiență mare în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Nu sunt excluse sume de bani din parteneriate, moșteniri sau susținerea nativilor de către persoana iubită. Cei singuri se pot lăsa atrași într-o relație cu un coleg de muncă sau pot avea o aventură sexală cu o persoană cunoscută prin intermediul profesiei. Sănătatea nativilor se va ameliora și energia va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce împăcare sufletească și ocazia de a se armoniza cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează relațiile, întocmai prin sectorul sentimental, iar acest aspect le va aduce ocazia nativilor de a-și îmbunătăți remarcabil relația cu partenerul de viață, iar celor singuri, fără îndoială, le va aduce ocazia să dea naștere unei noi povești de iubire. Nu este deloc exclus ca unii nativi să fie tentați să se întoarcă la o iubire din trecut sau, din contră, să vindece o traumă sentimentală, să depășească o despărțire. Nativii vor fi creativi în această perioadă, vor da dovadă de o sensibilitate deosebită, și chiar ar putea obține colaborări în zona artistică, chiar a activităților sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce celor care se află în relații de lungă durată ocazia de a discuta despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, tranzitul lui Venus prin Pești le va aduce ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu membrii familiei. De asemenea, nativilor care se preocupă de regimul unei locuințe le va înlesni acțiunile. Vor exista și nativi care în timpul acestui tranzit se vor preocupa de redecorarea, reovarea unei locuințe sau care vor lua decizia de a-și schimba domiciliul. Pe de altă parte, relațiile de prietenie și cele cu colegii de muncă se vor îbunătăți remarcabil și nativii își vor desfășura cu mai multă plăcere activitățile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să le incite interesul, iar aceasta poate veni ca o recomandare din partea familiei, a unui prieten sau chiar a unui coleg.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia, odată cu acest tranzit, să-ți îmbunătățească și armonizeze relația cu cei din jur, în special cu rudele și cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Cei care studiază, care învață pentru un examen, care susțin teste în această perioadă sau discursuri publice, ședințe vor fi favorizați de contextul astrologic. Cum Venus le guvernează sectorul sentimental, nativii ar putea cunoaște o persoană, posibil prin intermediul internetului, care să le incite simțurile. În sectorul profesional au șanse foarte mari și sunt puternic susținuți de tranzit să avanseze în carieră sau să primească o recunoaștere a meritelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce creativitate, spirit artistic și șansa de a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Pentru nativi se poate contura o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți veniturile să crească și nu este exclus să aibă parte de o mărire salarială neașteptată, mai ales că Uranus, guvernatorul lor, se află în mers direct prin zodia Taur, zodie patronată întocmai de Venus, iar acest aspect aduce beneficii reciproce din partea ambelor planete. Pe de altă parte, este o perioadă în care relația cu cei dragi, dar și raportarea la cămin, la familie, la locuința propriu-zisă se va îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a discuta sau de a pleca într-o căclătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, cu impact remarcabil asupra stării de spirit, dar și asupra personalității și a principiilor de viață. Cu alte cuvinte, nativii se vor simți din ce în ce mai bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, vor fi mai liniștiți emoțional și își vor putea îmbunătăți relațiile cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Fără îndoială, nativii singuri au mari șanse să înceapă o poveste de iubire în această perioadă, o poveste pasională și intensă, însă trebuie să rămână ancorați în realitate pentru că totul se poate transforma într-o aventură sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din zona financiară.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img