vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Horoscop zilnic Berbec – 28 aprilie 2021

Dragoste

Azi trăiești emoțiile la intensitate maximă, ești pasional și există posibilitatea să devii gelos și posesiv, ba chiar și impunător în fața partenerului de viață.

Carieră și bani

Este foarte probabil să primești o ofertă financiară. Cineva să investească în talentele tale, să-ți propună o colaborare sau să vină cu un preț bun, dacă ai de vândut ceva.

Sănătate

Te simți din ce în ce mai energizat și vei reuși să depășești momentele de angoasă și panică cu care te-ai confruntat în ultimele zile.

Horoscop zilnic Taur – 28 aprilie 2021

Dragoste

Încă te afli sub auspiciile Lunii Pline de ieri, deci s-ar putea ca tensiunile în cuplu și cu cei din jur să apară în continuare. Nu sunt excluse rupturile de relații. Ține cont că dacă iei o pauză acum, aceasta va fi definitivă.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu coleboratorii și dacă ține de tine, ai grijă cum pui problema pentru a nu încheia o colaborare, un contract.

Sănătate

Încearcă să te odihnești atât cât ai nevoie. Efectele lunației le vei resimți și astăzi și s-ar putea să continui să fii irascibil.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 aprilie 2021

Dragoste

Cineva din trecut poate încerca să te recucerească, însă evită reîntoarcerile. Unii nativi pot fi atrași de cineva de la locul de muncă sau cunoscut prin intermediul activităților pe care le desfășoară.

Carieră și bani

La locul de muncă poți avea parte de conflicte cu colegii și nemulțumiri care legate de modul de desfățurare a activității colective.

Sănătate

Atenție mai multă la problemele sistemului renal și urinar, dar și la cele endocrine și genitale pentru că astăzi s-ar putea manifesta.

Horoscop zilnic Rac – 28 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă declarațiilor de dragoste în cuplu, însă dacă ești singur s-ar putea să resimți contextul zilei mai apăsător și să te simți mai trist.

Carieră și bani

S-ar putea să cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus, iar aceștia să se ducă pe distracții și satisfacerea unor pofte și mofturi.

Sănătate

Trăieși intens la nivel emoțional și asta te poate destabiliza, dar nu se întrevăd probleme de sănătate. Poți resimți agitația trasată de Luna Plină de ieri în continuare.

Horoscop zilnic Leu – 28 aprilie 2021

Dragoste

Chiar dacă ziua nu începe promițător, ba chiar pot apărea tensiuni cu familia, către seară vei simți o nevoie mai mare de a petrece timpul alături de persoana iubită și, dacă ești părinte, vei dori să te joci cu copiii, să stai de vorbă cu ei.

Carieră și bani

S-ar putea ca tensiunile de acasă să-ți afecteze randamentul profesional și astfel să ai parte și de unele dispute cu superiorii. Înceracă să-ți faci un program și să-l respecți.

Sănătate

Pentru că emoțiile sunt intense și dezechilibrante, astăzi ai putea face curățenie în acele locuri din casă în care nu ai acces prea ușor. Vei observa că asta te va calma.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 aprilie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni ideologice și certuri ca urmare a viziunilor diferite pe care le ai față de ceilalți. Ai putere de convingere mare, dar nu o folosi pentru a manipula.

Carieră și bani

Ai șanse să expui lumii ceea ce ai învățat, să arăți ceea ce știi să faci, așa că ai încredere în tine mai multă.

Sănătate

Azi te bucuri de un surplus de energie și ai putea rezolva multe din chestiunile amânate. Dacă vei sta în loc, contextul zilei te poate face mai agitat.

Citeste mai multe detalii aici —>

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img