vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de 6 aprilie

Distribuie:

Publicat:

BERBEC – Ar trebui sa luati in seama avertismentele partenerului de afaceri si sa fiti mai atent cum circulati, mai ales daca plecati iar singur la drum cu autoturismul propriu.

TAUR – Sansele profesionale exceptionale sunt in pericol din cauza unei femei care actioneaza provocator. Castigurile financiare nu sunt afectate, ba chiar continua sa se multiplice.

GEMENI – Creativitatea la cote inalte nu se poate manifesta pentru ca vin colaboratori care uita sa mai plece. Partenerul de cuplu va ajuta, dar considera ca nu-i dati suficienta atentie.

RAC – Va bazati si astazi pe familie pentru a iesi din toate incurcaturile. Aventurile sentimentale de la serviciu va pot da viata peste cap, mai ales daca ati ramas iar fara bani.

LEU – Nu stiti ce atitudine sa luati cu privire la propunerile care vi se fac pentru plecarile locale si externe. Descoperiti ca rudele au devenit mult mai prospere decat dv.

FECIOARA – Primiti bani restanti ori vi se returneaza niste imprumuturi, insa imediat apare si o paguba care va incurca planurile. Apar conflicte cu o femeie care se afla in strainatate.

BALANTA – Partenerul de cuplu devine suspicios din cauza atentiei exagerate pe care o dati colegilor de serviciu, sefilor si unor rude apropiate. Depasiti situatia cu optimism.

SCORPION – Cu toate ca aveti foarte mult de lucru si v-ati implicat in multe activitati promitatoare, pentru moment nu inregistrati decat pagube si promisiuni. Familia va ajuta iar.

SAGETATOR – Relatiile cu partenerul de cuplu devin din ce in ce mai tensionate si ajungeti la concluzia ca rudele si prietenii au avut dreptate pe deplin. Noi parteneri de afaceri.

CAPRICORN – Situatia financiara se imbunatateste simtitor si va puteti permite sa primiti oaspeti. Din pacate, comunicarea cu prietenii este afectata de resentimente mai vechi.

VARSATOR – Toate ideile dv. financiare se dovedesc acum dezastruoase. Sunteti salvat de resursele reprezentate de gratificatiile de la serviciu. Partener cheltuitor si imprevizibil.

PESTI – Senzual si mai energic ori mai irascibil decat de obicei, nu aveti rabdare sa le multumiti celor care va dau vestea buna a unor castiguri suplimentare. Originalitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img