vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de joi,19 mai

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Se confirma niste informatii profesionale care va avantajeaza, numai ca este posibil sa nu rezistati tentatiilor si sa le comunicati chiar dumneavoastra colaboratorilor inainte de vreme.

Taur – Sunteti foarte apreciat pentru tot ceea ce faceti, dar nu sunteti multumit, deoarece tensiunile continua sa apara in familie. Dupa-amiaza, adversarii va pun iar bete in roate.

Gemeni
– Descoperiti ca aveti multi dusmani. Chiar si o parte dintre prieteni va exploateaza financiar. Adversarii si amicii nu se cunosc, deci macar nu pot actiona impreuna impotriva dumneavoastra.

Rac – Treceti printr-o perioada benefica din punct de vedere sentimental si profesional, dar continuati sa fiti nemultumit de modul in care sunteti rasplatit. Dupa-amiaza, reactii dure.

Leu – Concluziile pe care le trageti sunt eronate, pentru ca vi se ofera date gresite in mod intentionat. Feriti-va in continuare de Varsatori si de colaboratorii dumneavoastra mai experimentati!

Fecioara – Ceea ce pentru altii inseamna tensiuni majore pentru dumneavoastra reprezinta avantaje nesperate. Dupa-amiaza, exploatati situatii conjuncturale si sunteti surprins de castigurile maxime.

Balanta – Puneti la cale cu lux de amanunte o intalnire amoroasa si sunteti dezamagit de partener. Dupa-amiaza, realizati pentru prima data ca ati fost manipulat cu brio multi ani de zile.

Scorpion – Incercati sa deblocati o activitate profesionala, dar nimeni nu va ajuta si realizati ca va luptati cu morile de vant. Aveti nevoie de relaxare si de iubire sincera. Partener prea rezervat.

Sagetator – Este posibil sa apara un esec profesional. Sunteti singurul responsabil, pentru ca v-ati asumat responsabilitati mai mari decat posibilitatile dumneavoastra Dupa-amiaza, solutii neasteptate.

Capricorn – Reusiti sa primiti finantarea mult dorita, ce va permite sa puneti in practica idei originale si eficiente. Dupa-amiaza, din pacate, colegii mai tineri nu va inteleg si nu va ajuta!

Varsator – Nu mai aveti incredere in persoana iubita si incercati sa-i explicati cu ce a gresit. La serviciu, colegii va pregatesc o surpriza placuta, pe care insa o interpretati gresit.

Pesti – Va schimbati radical atitudinea fata de rude. “Mila” pe care o simtiti pentru cei ce fac greseli devine periculoasa. Situatie financiara mai buna, chiar daca nu este stabila, arata hotnews.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img