joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de luni,11 iulie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Nu esti genul de persoana careia sa-i placa exprimarea emotiilor, insa fa un efort si spune-le celor dragi cuvinte de apreciere. Au nevoie.

Taur
Esti ferit de ghinion, azi, deci actioneaza curajos si nu rata nicio ocazie de a te simti bine. Se contureaza o zi vesela si plina.

Gemeni
Prea multa seriozitate strica. Gaseste timp sa stai la o sueta cu cei dragi sau sa glumesti alaturi de colegi. Nu se face gaura in cer!

Rac
Farmecul personal te ajuta in orice situatie, azi, asa ca nu fii timid si apeleaza la el daca vrei sa obtii ceva. Seara e rost de o iesire.

Leu
Te trezesti morocanos si continui sa fii irascibil. Incearca sa privesti lucrurile intr-o perspectiva umoristica. Razi in loc sa te enervezi.

Fecioara
Cel mai bine pentru tine este sa petreci putin timp in preajma copiilor. Intra in lumea lor si lasa-ti imaginatia sa zboare fara oprelisti.

Balanta
Fa in asa fel incat sa ai putin timp si pentru relaxare. Dupa o serie de zile pline si tensionate trebuie reincarcate bateriile.

Scorpion
Observi o atitudine egoista la cei din jurul tau si asta te irita. Nu ezita sa ii tragi de maneca pe cei care depasesc masura.

Sagetator
Fii mai atent la ce se intampla in jurul tau si la cine iti sunt prieteni. Ar trebui sa le recunosti mai des meritele pentru a-i pastra.

Capricorn
E timpul sa iesi din hibernare si sa profiti mai mult de timpul liber. Suna-ti prietenii si fa-o lata! Grijile poti sa le lasi si pe maine.

Varsator
Talent ai cu carul, dar e greu sa-l scoti la iveala cu atatea distractii in jur. Incearca sa te izolezi de grup daca vrei sa faci progrese.

Pesti
Ai senzatia ca muncesti in zadar, insa trebuie sa ai rabdare. Rezultatele eforturilor tale vor iesi la iveala in zilele care urmeaza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img