marți, 23 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de marti,14 iunie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
O zi linistita, in care te simti in mare forma fizica. Profita de starea aceasta si apuca-te de sport de dimineata. Fa din asta un obicei.

Taur
Latura ta creativa merita explorata azi. Nu te sfii sa iti pui in practica ideile referitoare la arta. E mementul propice pentru un nou inceput.

Gemeni
Cineva se arata foarte interesat de tine si te asalteaza cu propuneri de a iesi in oras. Nu este insa momentul ideal pentru o noua relatie.

Rac
Nu ezita sa accepti o invitatie la o petrecere, in seara asta. Este o oportunitate excelenta sa te detensionezi, caci urmeaza zile incarcate.

Leu
Primesti o veste care care iti va afecta viata, desi nu imediat. Probabil o mutare de domiciliu sau o slujba noua la orizont.

Fecioara
Un membru al familiei te surprinde cu un cadou de o valoare consistenta. Se instaleaza bucuria in casa. Nu-ti neglija obligatiile.

Balanta
Ai mintea foarte limpede azi. Ai face bine sa profiti de aceasta stare si sa rezolvi lucrurile care implica multa birocratie si alergatura.

Scorpion
Esti nemultumit de felul in care arata casa ta. Faci curatenie generala sau te apuci sa redecorezi. Depui mult efort, dar ai si satisfactii.

Sagetator
Esti foarte protector, azi, fata de persoanele dragi din viata ta. Sfaturile tale sunt pretioase, dar ai grija sa nu-i sufoci cu atentia.

Capricorn
Celor apropiati tie pare sa le sara tandara din orice, azi. Tu esti singurul care isi pastreaza capul pe umeri si incearca sa-i impace.

Varsator
O persoana aflata intr-o situatie delicata, iti cere ajutorul. Ii oferi un umar de sprijin si sfaturile necesare pentru a iesi din impas.

Pesti
Un obiect pretios pe care il credeai pierdut ar putea reaparea la suprafata, azi. Astfel, o zi banala se poate transforma intr-una vesela.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img