joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de vineri, 12 mai . VEZI CE ITI REZERVA ASTRELE

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Nu prea ai cu cine colabora astazi, pentru ca, privind in jurul tau, vezi numai colegi ocupati, obositi, stresati, care resping propunerile tale. Decat cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinta ta de actiune si de implicare ai parte mai mult de oameni lenesi care prefera sa te vada pe tine cum muncesti, dar sa nu crezi ca, atunci cand vei culege roadele muncii tale, nu se vor inghesui sa-si ceara partea. Fii foarte exigent cu asemenea oameni, nu-i accepta in preajma ta, pentru ca nu merita sa traga pe turta lor succesul tau. Nu-l merita!

Taur
Cineva se joaca prea mult cu sentimentele tale si tu il crezi, ceea ce e riscant in cazul in care e vorba de iubire. Te-ai putea indragosti de cineva care joaca pe doua fronturi, care apeleaza la tot arsenalul sau de seductie si tu risti sa pici in capcana vorbelor sale mestesugite, dar neadevarate. Ia-o si tu ca pe o gluma, ca pe un flirt nevinovat, fara sa te aprinzi atat de repede, pentru ca daca te vei trezi din acest vis, vei suferi ca te-ai inselat amarnic. Celalalt stie sa manipuleze pe oricine cu o atitudine jucausa, amuzanta, dar vei descoperi intr-o zi ca prin ipocrizie el si-a atins doar scopurile.

Gemeni

E o bucurie sa intri in contact azi cu multa lume, pentru ca si tu esti mult mai vorbaret si dornic de comunicare, si dai si peste persoane la fel de volubile si deschise la dialog. Fiecare are ceva de castigat de pe urma discutiilor care se leaga extrem de usor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar asculta si parerile altora. Va completati perfect unii pe altii, si, daca puneti cu totii cap la cap ideile vehiculate in aceste conversatii animate si interesante, s-ar putea naste un plan de care sa beneficieze si unii si altii cu succes. Nu face nimic singur, ci intinde o mana spre cooperare.

Rac

Exista regulamente mai presus de tine carora trebuie sa te supui orbeste, altfel vei simti repercusiunile eventualelor pedepse. Oricat de curat ai fi, oricat de mult te-ai supune, tot se va trezi altul care sa-ti spuna ce nu faci bine si iti va tine o predica. Cei mai puternici se vor impune cu spirit autoritar prost inteles, punand piedici celor care ar dori sa faca multe, dar pentru ca lor li se pare ca tu si cei ca tine nu le ascultati ordinele, o faca pe durii! Azi poti da piept cu o persoana cu functie care iti va taia tot elanul catre ce doreai sa atingi, fluturandu-ti prin fata legi, regulamente, ordine scrise sau nescrise prin care ti se interzice sa evoluezi cum ai vrea tu.

Leu

Se stie ca pentru tine cinstea, moralitatea, simtul etic, tot ce e mai corect e tot ce pretuiesti mai mult la oameni, iar azi vei demonstra chiar prin exemplu personal ca esti ireprosabil din aceste puncte de vedere. Desi ispita de a gresi si de a calca stramb apare in calea oricui, tu ramai indiferent la aceste tentatii si militezi cu fermitate impotriva lor, ba chiar esti dispus sa tii si o morala severa celor pe care ii prinzi cu asemenea gesturi. Vei vorbi despre dreptate, despre adevar, despre corectitudine, despre respectarea legilor, iar la tine acestea nu sunt simple vorbe, ci chiar principii in care crezi cu tarie si lupti pentru a le impune. Cine se abate are de suferit in ochii tai, dar incerci sa le arati calea dreapta.

Fecioara

Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost. De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc. Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

Balanta

Persoana care iti apare azi in cale are un rol binefacator pentru tine. Iti ofera exact informatia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar sansa de a iesi un pic din mediul tau obisnuit si a uita de toate. Fii deschis la propuneri, invitatii, discutii, noi cunostinte, pentru ca din contactul direct cu alte persoane se vor naste azi cele mai interesante planuri. Numarul doi are o importanta cu totul speciala, deci tot ce faci in tandem cu altcineva va avea succes si evolueaza pe teren sigur. Nu sta singur, asadar!

Scorpion

Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna. Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa. Totusi ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

Sagetator

Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Esti convins ca fiecare are toanele lui si, daca azi se poarta urat, maine sigur isi vor da seama de felul cum te-au tratat si vor repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!

Capricorn

Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.

Varsator

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Pesti

Nu esti de acord cu raspunsul pe care il primesti la o solicitare legala pe care ai facut-o la o institutie abilitata, dar unde-i lege nu-i tocmeala si nu prea mai poti face nimic decat sa te supui ei. Asta nu inseamna ca nu vei profita de ocazie atunci cand se va ivi pentru a-ti lua revansa si a scoate adevarul la iveala, pentru ca tu consideri ca ai dreptate. Esti frustrat sa accepti niste conditii clar defavorabile tie, dar ambitia ta creste si mai mult la gandul ca vei milita in continuare pentru a avea in final tot tu ultimul cuvant. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img