vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de vineri,19 august

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Iti place sa te implici in problemele celorlati si sa oferi solutii. Azi nu ar fi tocmai indicat sa faci asta. Mai mult ai incurca lucrurile si i-ai putea irita si pe cei cu rabdarea mai scurta.

Taur
Esti manat de un spirit inovator si dispus sa alegi solutii originale pentru probleme banale. Ai putea staluci prin asta, dar ai la fel de multe sanse sa si esuezi. Cantareste bine situatia.

Gemeni
Esti mai curios, azi, ca de obicei si ai tendinta sa analizezi tot ce se intampla in jurul tau in cele mai mici detalii. Curiozitatea ta este luata drept implicare, ceea ce iti aduce bile albe.

Rac
O zi in care ai mintea limpede si multa energie fizica de consumat. Orice problema s-ar ivi in grupul din care faci parte, tu vei fi cel care va lua fraiele in maini si ghida situatia.

Leu
Esti predispus la melancolie si nu prea vei putea sa functionezi la capacitate maxima. Mai rau este ca si oamenii pe care contezi sa-ti tina locul la sarcinile care te dau peste cap sunt cam moi.

Fecioara
O zi in care ideile ce iti vin pot fi de-a dreptul marete. Ai insa multi dusmani care vor dori sa nu le pui in practica. Nu e cazul sa fii timid sau conciliant. Lupta-te pentru ce-i al tau.

Balanta
Fara alt interes decat cel de a ajuta, te implici in conflictele care au izbucnit in jurul tau. Argumentele tale, desi valide, sunt destul de taioase si pot leza sentimentele celor mai sensibili.

Scorpion
Te trezesti cu energia si dorina necesare de a realiza lucruri mari. Tine cont de acest lucru si concentreaza-te pe ce e important. Cei care te deranjeaza cu maruntisuri pot fi amanati.

Sagetator
O cearta de proportii poate izbucni intr-un grup din care faci parte. Nu vrei sa te implici, insa vei fi tarat in conflict ca martor. Cel mai bine este sa spui adevarul, nu sa acoperi pe cineva.

Capricorn
Urmeaza-ti drumul dupa cum consideri tu ca este bine, nu lua in seama ce spun ceilalti. Daca ti se propune ceva ce nu-ti surade, refuza cu gratie, independenta ta e mai importanta.

Varsator
O zi in care simti nevoia de calatorii si aventuri. Daca ai aceasta posibilitate, profita de ea. Poti intalni un grup agreabil, la care si tu vei contribui din plin pentru a spori veselia.

Pesti
O zi buna pentru a medita la lucruri profunde si a intari relatiile de familie prin conversatii de suflet. Sentimente care dor ar putea iesi la iveala, insa experienta iti face bine pe termen lung.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img