joi, 18 aprilie, 2024

Hușana a produs surpriza etapei in fieful Miroslavei: Sergiu Gârdea, eroul Hușanei!

Distribuie:

Publicat:

Hușana Huși bifează surpriza etapei a 15-a a Ligii 3, seria 1, câștigând în fieful Științei Miroslava, scor 3-2 (2-1).

Hușenii s-au ținut de promisiune și au făcut un meci excelent în fața ieșenilor, venind acasă cu un rezultat fantastic.

Startul partidei a arătat o echipă coordonată de Florin Croitoru dornică să obțină victoria, iar în trei minute aduce liniște în tabăra Științei. Mai întâi, căpitanul Agrigoroaei deschide scorul din penalty (min.14), pentru ca Sergiu Gârdea să ducă diferența la 2-0 (min.17).

Miroslava își aduce aminte că a fost cândva lidera seriei și are ca obiectiv promovarea, iar Nemțanu reaprinde speranțele gazdelor, marcând pentru 1-2.

În partea a doua, reprezentanta Iașiului trage și mai tare, iar Bilendo Durell (68) marchează pentru 2-2. Hușiul nu poate părăsi Uricaniul cu un singur punct, iar patru minute mai târziu Sergiu Gârdea bifează dubla, provocând ”tsunami” în zona unde se regăseau oficialii Hușanei.

Se termină 3-2 pentru formația hușeană, care urcă pe locul 5 în clasament, cu 25 de puncte.

La final, Florin Croitoru, antrenorul Hușanei, s-a bcurat de faptul că jucătorii săi au pus în practică ceea ce au exersat toată săptămâna la antrenamente.

”Un meci important, pentru că jucam cu o echipă foarte bună, care știam că au multe individualități. Până la urmă am reușit să-i blocăm și să-i învingem. Am câștigat meciul urât, dar important pentru noi era să luăm cele trei puncte. A fost pe un teren greu, de aceea ne-am pregătit în mod special la fazele fixe, iar acest lucru s-a văzut în meci, unde am dat două goluri din faze fixe. Mă bucură mult acest lucru”, a spus Croitoru.

Gândurile tehnicianului Hușanei se îndreaptă către următorul meci, cel de acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe care speră să-l câștige.

”Cu Ceahlăul ne dorim să luăm trei puncte, mai ales că jucăm acasă. Ne dorim să-i facem fericiți pe toți oamenii care țin la această echipă. Dedic această victorie tuturor suporterilor adevărați, președintelui clubului, oamenilor din conducere și familiei mele care mă înțelege că stau departe de casă”, a conchis Florin Croitoru.

Sergiu Gârdea, eroul Hușanei!

Sergiu Gârdea a fost eroul Hușanei Huși, în victoria, scor 3-2, cu Știința Miroslava.

Autorul unei duble, mijlocașul hușenilor a impresionat prin forță, marcând cu un șut din interiorul careului de 16 m, dar și cu capul.

”Ne-am dorit mai mult victoria. Am jucat foarte bine, așa cum ne-a explicat și domnul profesor, că suntem mai buni ca ei. Îmi doresc să înscriu la orice meci. Azi am înscris și de la distanță și cu capul. Sunt specialitățile mele”, a spus Sergiu.

Fotbalistul Hușanei a avut și o dedicație specială, la final:

”Dedic golurile oamenilor care nu au încredere în noi”, a conchis jucătorul.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img