joi, 25 aprilie, 2024

Husana Husi este noul lider a seriei 1. 5-0 pentru fotbalistii lui Florin Croitoru – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Hușana Huși s-a temut de meciul cu Bradul Borca, echipă nou promovată în liga 3. Nu neapărat de adversară, ci de faptul că nu poate alinia la start un prim unsprezece complet.

Antrenorul Florin Croitoru a pregătit meciul cu anumiți jucători, însă după testare s-a trezit că nu mai poate folosi schema tactică pregătită la antrenamente.

Asta pentru că încă 5 fotbaliști ai Hușanei au fost testați pozitiv cu Covid-19, astfel că formația hușeană a stat la meci doar în 13 jucători.

Cu toate acestea, fotbaliștii Hușiului s-au mobilizat exemplar și au oferit un spectacol de calitate, câștigând cu 5-0 (3-0), fiind, de altfel, scorul rundei.

Scorul a fost deschis repede de Paul Deleanu, după numai 3 minute de joc, cu un șut din interiorul careului de 16 m.

Hușana nu a mai repetat greșelile de la meciul cu Dante și s-a aruncat în ofensivă, iar roadele au apărut imediat, astfel Adrian Viorică duce scorul la 2-0, în minutul 19, pentru ca înainte de pauză puștiul Răzvan Chiriac să aducă liniștea necesară în tabăra hușeană, înscriind pentru 3-0.

În partea a doua a existat aceeași dominare teritorială a gazdelor, iar meciul a fost rezolvat pe final, în doar trei minute, prin noua achiziție, cipriotul Jojo (Georgios Economou) și Adrian Viorică, care avea să devină omul meciului, cu două reușite.

Grație acestui rezultat, Hușana urcă pe primul loc în seria 1, cu maxim de puncte, șase, după două etape, și un golaveraj de invidiat, 6-0.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img