joi, 25 aprilie, 2024

Husana Husi își întărește poarta cu Jan Turiță – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Jan Turiță, este de astăzi, jucătorul oficial al echipei husene ACS Husana . Fostul jucător al echipei Știință Miroslava era liber de contract și a fost primit cu brațele deschise la familia Husana . Vineri, 22 Ianuarie, acesta s-a antrenat alături de noii lui colegi care sunt coordonați de domnul antrenor Florin Croitoru . Conducerea clubului hușean se arată bucuroasa de achiziția făcută și spera ca portarul Jan Turiță sa nu lase nici o minge sa atingă plasa portii pe interior .

 

“Ne așteaptă un retur greu, noi știm ce avem de făcut și ne dorim sa performam . Avem un lot bun in ciuda situației financiare . Aici in familia Husana Husi, trăim cu intensitate fiecare partida și ne dorim sa încântam fanii echipei și sa fim in clasamant cât mai sus posibil . “ declara conducerea clubului hușean .

De menționat este ca portarul este unul cunoscut in lumea fotbalistică și ca experiența sa îl va ajuta sa consolideze apărarea echipei . Jan Turiță a mai jucat la echipele : Lps Iasi, Bradu Borca, Bistrita Brosteni, Progresul Fratautii Vechi, Dorna Vatra Dornei, Cetatea Targul Neamt, Sporting Suceava, Bucovina Pojorata(Liga 2), Rapid CFR Suceava (Liga2), CSM pascani, Stiinta Miroslava(Liga2)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img