sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Huseanul Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății de Ziua Internațională a Voluntariatului : “A fi bun este în firea românului, iar arta de a face bine nu se învață, ci este o trăire, o dorință sinceră ……”

Distribuie:

Publicat:

“ Astăzi, mai mult ca în celelalte zile ale anului, le suntem recunoscători celor care prin fiecare faptă bună pun o cărămidă în plus la temelia unei societăți sănătoase. 

A fi bun este în firea românului, iar arta de a face bine nu se învață, ci este o trăire, o dorință sinceră de a schimba lumea în care pășim zilnic atunci când ieșim pe ușa casei noastre. 

Dacă am putea reuni toți voluntarii români, am întemeia un oraș al faptelor bune. 

Sunt o armată de oameni cu putere de sacrificiu, mereu prezenți la locul și momentul potrivit, iar în ultimii ani România a câștigat tot mai mulți astfel de eroi.

Îi vedem zilnic, în campanii de strângere de fonduri pentru cei bolnavi, în acțiuni de renovare a spitalelor publice sau de procurare a medicamentelor din afara țării. 

Poate că nu este întâmplătoare celebrarea zilei dedicată lor, voluntarilor, în luna cadourilor, deoarece au învățat să dăruiască ceea ce au, ce fac și ce știu fără a aștepta nimic în schimb. 

La mulți ani lor, oamenilor care se dedică neîncetat în organizarea acțiunilor caritabile și în depășirea situațiilor de criză, precum și tuturor celor care aleg să aducă o schimbare pozitivă în viața unei persoane aflată în nevoie!” este mesajul fostului ministru de pe rețeaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img