sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Husenii panicati de coronavirus au cumparat en-gross, ulei , faina si malai – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Stirile ce privesc evolutia epidemiei de coronavirus,  dar si modul in care oamenii la nivel international au reactionat la aparatia bolii, golind rafturile magazinelor de produse alimentare si igiena au dus automat la o crestere a numarului clientilor si in magazinele din Romania . In seara zilei de miercuri, 11 martie, in magazinul LIDL din municipiul Husi, se cumparase toata faina de grau, malaiul, malaiul superior si chiar tot uleiul la 1 litru . Aceiasi poveste o intalnim si in sectorul legumelor . Laditele si rafturile aratau ca dupa marile cumparaturi de sarbatori .

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a facut un apel la calm in ceea ce priveste coronavirusul, indemnand "la preventie si nu la panica".

"Mesajul pe care vrem sa-l dam astazi (…) este cel de calm, este cel al unor procedee si protocoale pe care noi le-am stabilit in urma cu sase saptamani si este cel al unui indemn la preventie si nu la panica", a precizat Tataru, intr-o declaratie de presa la sediul Ministerului Sanatatii.

 El a adaugat ca nu este necesar ca cetatenii sa-si schimbe modul de viata. "Nu este nevoie sa aglomeram supermarketurile, nu este nevoie sa ne panicam toate rudele din strainatate sau din tara", a punctat Tataru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img