News Flash:

Husi: COLABORARE SI RESPECT INTRE INSTITUTII MILITARE-FOTO

1 Aprilie 2014
2259 Vizualizari | 0 Comentarii
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintarea Batalionului 634, „PetrodavaPiatra Neamt, la invitatia comandantului batalionului Colonel Cristin HARA si a sefului cercului militar, plutonier adjutant Vasile VANAU, in perioada 26-27 martie 2014, plutonierul adjutant Mircea TOFAN, responsabilul cu informatiile si relatiile publice/seful cercului militar Husi, colaborator al Cercului Militar Piatra Neamt, in cadrul activitatilor/manifestarilor prilejuite acestei aniversari a participat cu o expozitie personala de impletituri din hartie si icoane pictate pe lemn, panza, si sticla, care a fost prezentata personalului unitatii, oficialitatilor locale si invitatilor din cadrul structurilor Ministerului Apararii Nationale.

Aniversarea a fost marcata prin mai multe evenimente, a caror serie a fost deschisa in prima zi cu un spectacol de fanfara militara din garnizoana Iasi si muzica populara organizat pe scena Casei de Cultura din Piatra Neamt in parteneriat cu Centrul pentru Cultura si Arte, „Carmen Saeculare”, care pentru buna colaborare in organizarea evenimentului, in semn de respect si deosebita consideratie, conducerea Centrului pentru Cultura a primit o Placheta aniversara, evenimentul incheindu-se cu retragerea cu torte.

Sarbatoarea a continuat pe parcursul zilei de 27 martie 2014 la sediul unitatii militare, unde au avut loc activitati cu specific militar, decorarea Drapelului de lupta al batalionului, exercitiu demonstrativ de manuirea armamentului, defilarea subunitatilor batalionului, masa festiva.

 „Suntem onorati ca suntem alaturi de Batalionul 634 Infanterie, „Petrodava” la acest moment festiv, sa marcam printr-un program cu adevarat romanesc aceasta sarbatoare” a declarat colonel dr. Oliviu IRINA, reprezentantul militar al esalonului superior. A declarat pentru cotidianul Buna Ziua Vaslui, responsabil cu informatiile si relatiile publice, plutonier adjuntat Mircea TOFAN.

Galerie Foto

tofan7
batalionului 634 petrodava piatra neamt cristin hara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033549 (s)