sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Husi: Microbuz descoperit cu 7800 de tigarete de contrabanda- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descoperit 78.000 de ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care doi bărbați au încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse în interiorul a opt uşi din pal, în scopul comercializării lor pe piața neagră de desfacere din Italia.

ANOFM Vaslui: Locuri de munca vacante : Husi, Barlad si Vaslui

În data de 17 aprilie a.c, în jurul orei 10.30, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui au executat o acțiune punctuală în zona de competenţă, în cadrul căreia au oprit în trafic, în localitatea Creţeşti, un microbuz înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, însoțit de un tânăr din R. Moldova, în vârstă de 22 de ani. În microbuz se aflau mai multe colete, printre care şi opt uşi din pal.

Existând suspiciuni cu privire la mărfurile transportate, cele două persoane şi mijlocul de transport au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, din municipiul Huşi, pentru efectuarea unui control amănunţit.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noştri au descoperit ascunse în interiorul celor opt uşi din pal, 78.000 țigarete (3.900 pachete) de diferite mărci, cu timbru de acciză R Moldova. Cei doi bărbaţi au declarat că intenţionau să comercializeze ţigările pe piaţa neagră de desfacere din Italia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 52.982 lei a fost confiscată şi introdusă în camera de corpuri delicte de la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, până la finalizarea cercetărilor.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img