joi, 18 aprilie, 2024

Husi: Spitalul Municipal a primit materiale sanitare din partea Episcopiei Husilor

Distribuie:

Publicat:

Episcopia Husilor  face un nou act de caritate, de aceasta data pentru Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" Husi. Reprezentantii bisericii au donat unitatii spitalicesti o serie de materiale sanitare de protectie si dezinfectanti.

"Am comandat cateva mii de echipamente de protectie, dar sunt produse pe care le gasim greu pe stoc, sunt cantitati reduse in depozite. Urmeaza sa mai primim astfel de echipamente si le vom directiona acolo unde este nevoie. Este o perioada grea pentru toata lumea, dar vom trece peste toate cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu", a precizat consilierul social-misionar din cadrul Episcopiei Husilor, Vladimir Beregoi.

Reamintim faptul ca Episcopia Husilor a mai donat 20.000 de euro Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, 5.000 de euro Spitalului "Elena Beldiman" Barlad si a pus la dispozitia Serviciului de Ambulanta Vaslui, o autospeciala primita de la Crucea Rosie Bavareza.

Totodata, prin intermediul voluntarilor, biserica imparte batranilor si persoanelor izolate alimemente, produse de igiena si medicamente, precum si materiale de informare despre virusul COVID-19.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img