vineri, 29 martie, 2024

HUSI-VASLUI:Rulau pe drumurile publice, fara drept

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au sanctionat, conform prevederilor legale, trei barbati care se aflau la volanul unor mijloace de transport ale caror inspectii tehnice periodice si asigurari tip Carte Verde erau expirate.

* In data de 25 septembrie, in jurul orei 00.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in executarea atributiilor de serviciu, au oprit la intrarea in municipiul Husi, pentru un control de rutina, un autoturism marca Peugeot 206, inmatriculat in R. Moldova, condus de Victor C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 34 ani.

* In data de 26 septembrie., in jurul orei 01.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei la iesirea din tara, cetateanul roman Viorel B., in varsta de 44 ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz cu remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

* Cinci minute mai tarziu, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei la iesirea din tara, cetateanul roman Vasile R., in varsta de 34 de ani, care conducea un microbuz inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca inspectia tehnica periodica,  precum  si asigurarea tip Carte Verde proprii fiecarui mijloc de transport sunt expirate.Cu privire la cele constatate, cei trei conducatori auto au declarat ca au omis sa verifice perioada de valabilitate a documentelor prezentate la control.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe numele celor trei barbati, politistii de frontiera au intocmit lucrari penale pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img