vineri, 29 martie, 2024

Și-a cumpărat soția cu două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare și un Coran. Ce a aflat după nuntă este halucinant

Distribuie:

Publicat:

Dragostea e complexă și comportă multe aspecte. Avea să descopere asta un imam din Uganda, care a aflat la două săptămâni de la nuntă ce hram poartă soția lui. Asta și după ce că mai dăduse și două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare și un Coran pe ea!

Ce ascundea nevasta lui în sutien

Sheikh Mohammed Mutumba nu are noroc în dragoste. Altfel nu-și explică de ce soția lui e bărbat. Într-o lume perfectă, asta nu l-ar fi deranjat, dar în lumea lui, e, totuși, cât se poate de iritant să constați că soția ta are pungi la sutien și alte lucruri prin alte părți ale corpului.

Când s-a căsătorit cu ea, Mutumba credea că pe soția lui o cheamă Swaballah Nabukeera și că aceasta nu făcea dragoste cu el pentru că era în timpul menstruației. Dar faptul că menstruația ei începuse să depășească două săptămâni l-a pus pe gânduri pe Mutumba. Și încă ceva: soția lui sărise gardul la vecin și i-a furat un televizor și niște haine. DailymonitorAjunsă la poliție, nevasta imamului a fost dată de gol.

De ce să te măriți cu un imam

Potrivit MailyMonitor.co.ug, la percheziția corporală, o polițistă a descoperit că Nabukeera e bărbat și că-l cheamă Richard Tummushabe. Și că s-a căsătorit cu imamul ca să-l facă la bani!

Acum. Mătușa lui Richard a fost și ea reținută pentru că a luat parte cu nerușinare la tot acest țonțoroi jucat pe inima lui Mutumba. Ea fusese cea care luase plata pentru mireasă. Întâmplarea a avut loc acum câteva luni, dar lumea vorbește și acum de ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img