vineri, 26 aprilie, 2024

I-a murit copilul la nastere, s-a despartit de sotie, apoi ea s-a sinucis. Cel mai bun prieten al lui a murit foarte tanar, iar sora o are bolnava de cancer. Destinul tragic al unui mare actor, foarte iubit de toti romanii

Distribuie:

Publicat:

Viata i-a dat o lectie dura, din care a invatat ca lucrurile simple asigura fericirea unui om. Acesta este si motivul pentru care nu il vedem coboarand din masini scumpe, cu manechine de brat, ci circuland cu metroul si fiind amabil cu cei din jur. Banii pe care i-ar fi putut arunca pe case luxoase, ceasuri, bijuterii, haine si iubite, actorul prefera sa-i doneze organizatiilor caritabile.

La cei 51 de ani, Keanu Reeves actorul a avut parte de o serie de tragedii, care insa l-au facut sa-si doreasca sa mearga mai departe.

Cand avea trei ani, actorul a fost parasit de propriul tata. Lipsindu-i figura paterna, Keanu a incercat sa tina totusi legatura cu parintele sau, insa cativa ani mai tarziu, pentru ca mama si fratii lui, cu care locuia, se mutau din oras in oras, a pierdut contactul cu el. Lipsa stabilitatii din familia sa i-a afectat si educatia. In perioada liceului a fost transferat la patru institutii de invatamant diferite, a trebuit sa se confrunte si cu dislexia, ca la finalul celor patru ani sa nu-si poata lua diploma de absolvire. Cu toate acestea, actorul a reusit sa-si invinga acest handicap, iar acum profita din plin de bucuria pe care i-o aduce lectura.
Si-a pierdut cel mai bun prieten

Dupa pierderea legaturii cu tatal sau, actorul a fost greu incerat de o tragedie. Cel mai bun prieten al sau, actorul River Phoenix, alaturi de care a jucat in comedia ”Ma omori cu zile” si ”Dragoste si moarte la Idaho”, s-a stins din viata la varsta de 23 de ani, in urma unei supradoze de droguri. Legatura lor inca dainuie, Keanu marturisind intr-un interviu, anul trecut, ca se gandeste zilnic la bunul sau amic.” A fost o persoana remarcabila si un actor excelent. Ne intelegeam foarte bine. Imi este foarte dor de el. Ma gandesc tot timpul la el”, marturisea Keanu.

I-au murit fetitia si iubita

In 1998, actorul a intalnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere, ca un an mai tarziu, in 1999, iubita lui sa ramana insarcinata, urmand sa aduca pe lume o fetita. Din pacate, copila s-a nascut prematur si a murit la nastere. Durerea pierderii micutei i-a despartit pe Keanu si Jennifer. Anul urmator a adus o alta drama in viata starului de Hollywood. Fosta iubita, care a incercat sa treaca peste moartea bebelusului ei cu antidepresive si droguri, avea sa moara intr-un accident de masina. Oamenii legii au exclus varianta unei sinucideri, insa sustin ca au descoperit in autoturism mai multe flacoane de pastile. Conform politiei, tragedia s-ar fi produs pe fondul consumului de stupefiante. ”Durerea isi schimba doar forma, insa nu se termina niciodata”, declara actorul in 2006, in revista Parade.

Profesia de actor, pasiunea pentru artele martiale si actele de caritate l-au ajutat pe Keanu sa-si depaseasca depresiile si i-au aratat calitatea umana. Dupa succesul trilogiei Matrix, acesta a donat 80 de milioane de dolari, din cei 114 pe care le incasase ca onorariu, colegilor sai din echipa de efecte speciale.

Actele de caritate fac acum parte din filosofia de viata a lui Keanu, care a donat de-a lungul timpului bani organizatiilor si institutelor de cercetare in domeniul cancerului. Motivul sau este o noua tragedie pe care a trait-o de curand – sora lui a fost diagnosticata cu leucemie.

Dupa doar cateva relatii pasagere, Keanu se pare ca si-a gasit dragostea, anul trecut. Revista People a scris ca actorul urmeaza sa se casatoreacsa in curand cu iubita lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img