vineri, 29 martie, 2024

I-a pus copilului o compresa cu miere pe piept seara, iar a doua zi dimineata s-a minunat de rezultat. Cand o sa afli de ce a procedat asa, si tu o sa vrei sa aplici remediul

Distribuie:

Publicat:

I-a pus copilului o compresa cu miere pe piept seara, iar a doua zi dimineata s-a minunat de rezultat. Cand o sa afli de ce a procedat asa, si tu o sa vrei sa aplici remediul!

Acest remediu natural extraordinar este eficient mai ales in tratarea racelilor sau a afectiunilor de natura respiratorie. El poate elimina tusea severa, precum si excesul de mucus. Compresele cu miere te pot ajuta sa scapi de tusea neplacuta intr-o singura noapte! Ele pot fi folosite atat in cazul copiilor, cat si la adulti.

Ai nevoie de:
– 1 lingurita de ulei de masline
– 1 lingura de miere
– 1 lingura de faina
– 2 comprese sterile
– 1 bandaj

Mod de utilizare:

Asaza intr-un castron uleiul de masline, mierea si faina. Amesteca bine pana cand obtii un amestec omogen. Daca amestecul este prea subtire, poti sa mai adaugi putina faina pana cand amestecul devine mai consistent.
Intinde amestecul pe o compresa sterila, acoper-o cu cealalalta compresa. Lipeste-ti aceasta compresa pe piept si fixeaz-o cu ajutorul unui bandaj.
Totul se face inainte de culcare. Asadar, dupa ce ti-ai fixat compresa pe piept, las-o sa actioneze pe timpul noptii.
Pentru a spori efectul, poti adauga in amestec si putin ghimbir praf. Deasemena se recomanda sa pui o protectie pe cearsafuri, intrucat vei transpira mult in timpul noptii, iar cearsafurile se pot uda.

Aceste comprese pot fi extrem de eficiente, tinand cont de faptul ca au proprietati antiinflamatorii si efect de incalzire imediata a corpului. Vei observa rezultatele imediat. Te vor ajuta sa tratezi boala fara sa aiba un efect secundar.
Repeta tratamentul cateva zile la rand.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img