sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IASI RECICLEAZA ALATURI DE IULIUS MALL SI RECYCLE INTERNATIONAL

Distribuie:

Publicat:

Luna cadourilor ne invita sa ii oferim si mediului inconjurator in dar efortul nostru de a-l proteja, insa nu doar acum, ci constant. Pana pe 8 decembrie 2019, Iulius Mall Iasi si Recycle International vor demara o campanie de reciclare a deseurilor durabile, iar iesenii sunt asteptati sa se alature acestei initiative.

In parcarea principala a Iulius Mall va fi amplasat, pana pe 8 decembrie, un container unde toti cei care au produse electrice si electronice pe care nu le mai folosesc le pot depozita. Deseurile astfel colectate nu vor mai ajunge in natura si nu vor mai polua cu substante toxice, ci vor fi tratate si reciclate conform standardelor in vigoare.  

Aici pot fi aduse echipamente de mari dimensiuni, cum ar fi masini de spalat rufe si vase, aragazuri, cuptoare electrice, boilere, distribuitoare automate, echipamente sportive, echipamente de iluminat mari, fotocopiatoare mari, dar si alte electrocasnice. O alta categorie este cea de echipamente informatice si de comunicatii – laptop-uri, calculatoare imprimante, faxuri, tastaturi, echipamente IT, masini de scris, telefoane fixe si altele de acest tip. Vor mai fi colectate electrocasnice mici, scule electrice si unelte, telefoane mobile GSM, dar si panouri fotovoltaice.

Evenimentul are loc in colaborare cu Recycle International, o companie al carei domeniu de activitate este colectarea deseurilor nepericuloase de la persoane fizice si de la cele juridice.

Ai si tu un telefon sau o masina de spalat nefunctionale care iti ocupa spatiul acasa? Vino cu ele in parcarea Iulius Mall Iasi si contribuie la un „maine” mai curat!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img