vineri, 29 martie, 2024

Iata care sunt cele mai fericite 144 combinatii zodiacale posibile

Distribuie:

Publicat:

Iata care sunt cele mai fericite combinatii zodiacale!

Rac si Scorpion

Multe persoane cred ca aceasta este cea mai fericita combinatie din tot zodiacul. Cele doua semne se inteleg si se completeaza perfect chiar daca aparent au personalitati diferite. Acolo unde unul dintre ei este slab, celalalt este puternic si invers. Ambii nativi vor sa aiba o relatie puternica, sunt dispusi sa munceasca din greu pentru acest lucru si au scopuri similare in viata.

Pesti si Pesti

Aceasta combinatie este atat de puternica, inca pentru unii poate fi infricosatoare. Atunci cand s-au vazut prima data, cei doi parteneri au simtit ca si-au gasit sufletul pereche, acea parte din ei care le lipsea. Relatia incepe instant, natural, fapt ce ii sperie pe ambii iubiti. Urmatoarea intrebare pe care trebuie sa si-o puna cei doi este daca sunt pregatiti sa isi petreaca restul vietii impreuna.

Berbec si Sagetator

Acest cuplu este extrem de amuzant. Au un simt al umorului dezvoltat, spun glume de dimineata pana seara si rad pana nu mai pot. Cei doi nativi au un cerc mare de prieteni, mereu planuiesc lucruri amuzante impreuna si au ca principal scop in viata fericirea.

Sagetator si Pesti

Din punct de vedere emotional, aceasta combinatie este extrem de echilibrata. Ambii nativi sunt romanici, deschisi unul fata de celalalt si respectuosi. Sunt empatici si isi inteleg emotiile si sentimentele, dar si de ce are nevoie celalalt. Cea mai mare problema care poata sa apara in aceasta relatie este nivelul mare de emotii. Atunci cand incepe drama, cei doi pot simti ca au nevoie de altcineva.

Fecioara si Capricorn

Acest cuplu este extrem de puternic. Ambii nativi sunt ambitiosi, muncitori si conservatori atunci cand vine vorba de viata lor personala. Le este greu sa fie vulnerabili fata de persoana draga. Atunci cand hotarasc sa se deschida complet, formeaza echipa perfecta.

Leu si Balanta

Acesti doi nativi adora sa fie in centrul atentiei. Totusi, intr-o relatie, isi pierd aceasta dorinta. Mai degraba ar imparti acest privilegiu si i-ar lasa pe cei din jur sa vada ce cuplu fericit sunt.

Taur si Rac

Acest cuplu are potentialul de a fi unul dintre cele mai fericite combinatii din zodiac. Taurul si Racul sunt personalitati asemanatoare cu valori complementare. Vor fi extrem de fericiti sa construiasca o familie perfecta impreuna, sa aiba un partener fidel, care sa ii incurajeze, si sa se rasfete cu atingeri delicate, mancare delicioasa si afectiune.

Capricorn si Capricorn

Aceasta combinatie este ideala avand in vedere ca valorile sunt foarte importante pentru zodia Capricorn. Avand alaturi pe cineva la fel, acestia vor beneficia de un set dublu de valori pentru a-si indeplini visele. Cei doi isi vor intelege nevoile si vor munci ca o echipa in indeplinirea scopurilor lor. Isi vor fi loiali unul celuilalt si isi vor apara iubirea cu orice pret.

Gemeni si Pesti

Cei doi nativi se echilibreaza unul pe celalalt extrem de bine. In timp ce Pestii sunt emotivi si sensibili, Gemenii sunt compasionali si inteleg nevoile partenerului lor. Pestii nu se sfiesc sa isi arate adevarata personalitate si sa isi urmeze emotiile, in timp ce Gemenii tind sa fie mereu acolo pentru perechea lor si sa ia decizii logice.

Sagetator si Sagetator

Acest cuplu este extrem de reusit. Nu vor fi intotdeauna unul langa celalalt, insa tocmai acest lucru ii tine impreuna. Faptul ca isi acorda libertate le permite sa se distreze de minune si sa faca tot ce le trece prin cap.

Berbec si Gemeni

Acest cuplu va face mereu lucruri interesante impreuna. Nu stau niciodata in casa si sunt in cautare de aventuri. Desi Instagramul lor te epuizeaza psihic, isi iubesc cu adevarat viata aventuroasa si activa de cuplu pe care o au.

Balanta si Scorpion

Balanta si Scorpionul vor fi un cuplu echilibrat. Scorpionul este emotiv si intens, iar Balanta cu capul in nori si fara nicio grija. La petreceri, cei doi se mai intalnesc doar dimineata, dupa ce se distreaza de minune separat. Desi ambii se descurca bine pe cont propriu, sunt mult mai buni atunci cand sunt impreuna.

Taur si Pesti

Aceasta combinatie minunata reuneste un visator (Pestii) si un realist (Taurul). Ambii prefera un stil de viata linistit, isi stiu nevoile si se sustin reciproc. Au o casa si o familie extrem de fericita si sunt un cuplu cu o legatura puternica.

Gemeni si Balanta

Acesti doi nativi sunt prieteni foarte buni, dar si iubiti fericiti. Se bucura de o compatibilitate naturala si le place sa isi petreaca timpul in acelasi fel (inconjurati de oameni, distrandu-se). Sunt un cuplu sociabil si un exemplu pentru cei din jur.

Berbec si Fecioara

Berbecul si Fecioara formeaza o legatura naturala, a doua persoane complementare. Berbecul va fi mereu in cautare de aventuri, iar Fecioara va concepe cel mai bun plan. Acestia se vor provoca unul pe celalalt si se vor completa pentru a-i face viata celui drag mai buna.

Scorpion si Capricorn

Daca vor sa se aseze la casa lor, acesti doi nativi ar trebui sa isi aleaga exact perechea de aici. Scorpionul se casatoreste mai tarziu, dupa ce se distreaza in anii tineretii, si are nevoie de un Capricorn serios. Deoarece Scorpionul este extrem de schimbator, va gasi in Capricorn omul pentru a se simti implinit si fericit.

Taur si Capricorn

Taurul si Capricornul sunt aliati de la natura. Ambii prefera lucrurile fine in viata, sunt ambitiosi si le place sa se mai dea in spectacol din cand in cand. Se potrivesc de minune si pot fi extrem de fericiti unul in compania celuilalt atunci cand isi propun acest lucru.

Balanta si Pesti

Aceasta combinatie este una dintre cele mai puternice din zodiac. Ambii parteneri sunt loiali si atenti la nevoile celui drag. Sunt in stare sa faca orice pentru cel drag si formeaza o echipa pe cinste. Aceasta relatie este una pe viata si putini au parte de ea.

Varsator si Varsator

Varsatorii se inteleg foarte bine intre ei si o parere foarte buna unul despre celalalt. Faptul ca sunt intr-o relatie cu cineva ca ei le e extrem de benefic. Ambii se stimuleaza intelectual in legatura lor romantica si vor tinde sa fie constanti in sentimente.

Scorpion si Pesti

Acest cuplu este dovada clara a faptului ca extremele se atrag. Scorpionul este rece si mereu cu garda ridicata. Ii e greu sa aiba incredere in oameni si sa ii lase pe acestia sa il cunoasca. Mai mult, mereu va dori sa domine intr-o relatie. Pestii, pe de alta parte, tind sa fie pasivi si sa isi iubeasca partenerul neconditionat. Atunci cand cei doi se indragostesc, vor avea o legatura puternica si isi vor fi loiali.

Combinatii fericite din zodiac

Gemeni si Sagetator

Acesti doi nativi se indragostesc extrem de tare unul de celalalt. Dragostea care ii uneste este cea care dureaza o viata intreaga. Desi totul debuteaza ca o relatie sanatoasa in care totul este echilibrat si reciproc, lucrurile se schimba deoarece Sagetatorul incepe sa se bazeze din ce in ce mai mult emotional pe Gemeni. Cei doi se respecta extrem de mult. In cazul in care se vor desparti, Sagetatorul poate avea parte de cea mai mare dezamagire a vietii sale.

Rac si Balanta

Racul si Balanta se inteleg destul de bine, iar cea mai mare cearta pe care o vor avea va fi legata de parerile diferite pe care le au in legatura cu iesirile si cu statul in casa. Desi nu exista o chimie extrem de mare, acest lucru le este de fapt de folos. Fara chimie, e mai putina drama si mai multa armonie.

Scorpion si Sagetator

Fiecare dintre acesti nativi este extrem de incapatanat, insa niciodata nu vor inceta sa isi ia apararea. Desi au personalitati puternice, acest lucru nu ii opreste sa faca o echipa pe cinste si sa se sustina. Problemele apar atunci cand unul se incapataneaza si nu vrea sa isi ceara iertare.

Gemeni si Gemeni

Aceasta relatie nu va fi lipsita de probleme, insa cei doi vor gasi mereu solutii de rezolvare. In fond, relatia va fi extrem de fericita, dar si plina de evenimente frumoase. Dragostea lor va ramane neschimbata si mereu vor sti ca se pot baza unul pe celalalt.

Balanta si Varsator

Aceste doua zodii vor avea o conexiune mentala puternica. Le place sa isi faca noi prieteni la orele de yoga si sa isi incheie ziua cu o jumatate de ora de meditatie. Aceasta relatie le va da impresia sa legatura este extrem de serioasa si se vor intelege de minune.

Scorpion si Varsator

In timp ce Scorpionul va lua totul personal si va citi persoanele extrem de usor, Varsatorul are abilitatea de a trece totul cu vederea. Acesta din urma ii va acorda mereu partenerului tot timpul de care are nevoie pentru a se intoarce. Niciodata nu vei vedea un Varsator care isi va coplesi perechea cu atentie, ci va lasa loialitatea fata de partener sa il faca pe cel drag sa se intoarca.

Leu si Fecioara

Leul si Fecioara pot alcatui o relatie fericita si armonioasa daca sunt destul de maturi emotional si daca stiu sa aprecieze trasaturile diferite pe care celalalt le are in loc sa isi doreasca ca partenerul sa se schimbe. Fecioara va fi extrem de fericita sa il lase pe Leu sa fie in centrul atentiei, in timp ce Leul va fi de acord ca Fecioara sa stea deoparte. Ambii se echilibreaza si se sustin.

Leu si Sagetator

Acest cuplu este extrem de amuzant, dar si iubitor. Se inteleg de minune si nu exista niciun fel de drama in relatia lor. Isi accepta caracterul si isi apreciaza calitatile unul celuilalt. Ambii prefera sa faca lucruri impreuna decat sa vorbeasca si rar ii vei gasi acasa.

Balanta si Sagetator

Acest cuplu are o multime de prieteni. Mereu vor incerca sa faca lucruri noi impreuna si vor fi o prezenta pozitiva in viata partenerului. Totusi, lipsa de conexiune mentala si emotionala o va face pe Balanta sa se simta destul de singura.

Sagetator si Varsator

Aceasta combinatie este una fericita deoarece ambii nativi sunt curiosi si le place sa exploreze. Mereu isi vor lua apararea unul celuilalt si vor fi genul de iubiti care vor imparti totul.

Rac si Pesti

Acesti doi nativi se vor intelege mereu unul pe celalalt, insa le va fi extrem de greu sa functioneze ca un cuplu, deoarece au personalitati asemanatoare. Cu toate acestea, vor reusi sa aiba o viata fericita impreuna si sa creeze o lume frumoasa si creativa, plina de arta.

Leu si Capricorn

Desi este o pereche neobisnuita, cei doi nativi pot fi un cuplu puternic. Ambii nativi apreciaza respectul din partea partenerului si sunt dispusi sa isi tina viata personala ascunsa, astfel incat reputatia lor sa fie in siguranta.

Balanta si Balanta

Balanta se intelege extrem de bine cu o persoana care este la fel ca ea. Deoarece valorile sunt importante pentru acest nativ, faptul ca cineva il intelege si ii ofera lucrurile de care are nevoie il face sa creada ca are parte de relatia perfecta. Impreuna sunt fericiti, echilibrati, se sustin, sunt loiali si au o relatie sanatoasa.

Capricorn si Pesti

Aceasta relatie incepe mai intai ca o legatura de prietenie. Ambii parteneri vor astepta ca celalalt sa faca prima miscare, iar atunci cand acest lucru se intampla, fii sigura ca legatura va dura. Este genul de relatie care apare atunci cand esti ranita si care te face sa te simti in siguranta si iubita.

Rac si Capricorn

Va fi destul de dificil ca acesti nativi sa isi alinieze valorile, insa cei doi nu sunt total incompatibili. Capricornul va fi destul de reticent la incepu, insa Racul se va asigura ca ii ofera spatiul de care are nevoie pentru a se relaxa si pentru a se deschide.

Taur si Fecioara

Desi multe persoane vor spune despre acest cuplu ca e plictisitor, putini vor vedea ca legatura pe care o au cei doi este perfecta. Ambii parteneri sunt la fel in privinta multor aspecte ale vietii si au un plan asemanator pe cel putin 5 ani.

Fecioara si Pesti

Aceasta combinatie este relatia pe care orice parinte si-o doreste pentru copilul sau. Este o relatie practica, realista si productiva. Desi nu va semana cu povestile de dragoste care te tin treaza toata noaptea, stii ca cei doi vor fi loiali unul celuilalt si ca isi vor pastra juramintele pentru tot restul vietii.

Gemeni si Leu

Acest cuplu se distreaza extrem de bine impreuna. Mereu fac planuri mari si rad impreuna de dimineata pana seara. Desi sunt adulti, unul in compania celuilalt se vor comporta ca doi copii.

Berbec si Varsator

Atunci cand acesti doi nativi ajung sa fie impreuna, fii sigura ca se vor pierde in conversatii pana dimineata. Gandesc la fel si au aceleasi interese si lucruri de care sunt pasionati. Sunt capabili sa construiasca o relatie extrem de puternica, bazata in principal pe prietenie.

Fecioara si Varsator

Desi Fecioara va crede ca Varsatorul este putin cam nebun pentru ea, in timp va afla ca nu sunt complet incompatibili. Intre cei doi exista o atractie inexplicabila si ambii cred despre perechea lor ca este exotica si straina.

Taur si Taur

Pentru un Taur, valorile morale sunt extrem de importante. Relatia celor doi incepe tocmai din acest motiv. Ambii au aceleasi valori (loialitate, confort) si stiu sa aiba grija unul de celalalt.

Berbec si Berbec

Acesti doi nativi au o relatie puternica, bazata in primul rand pe distractie. Mereu se vor provoca unul pe celalalt si vor sti cum sa tina interesul aprins perechii. Ceea ce le va lipsi va fi profunzimea, dar si pe cineva care poate sa ii completeze la cel mai inalt nivel.

Leu si Varsator

Leul si Varsatorul se inteleg de minune in dormitor. Totusi, in afara dormitorului au mai putine lucruri in comun. Daca isi propun sa se cunoasca cu adevarat, cei doi pot forma un cuplu extrem de puternic.

Fecioara si Sagetator

Aceasta relatie functioneaza ca un magnet avand in vedere ca cei doi parteneri sunt diferiti. Totusi, exista unele trasaturi de caracter si neintelegeri care pur si simplu ii vor scoate din minti. Sagetatorul o va forta pe Fecioara sa se distreze, in timp ce Fecioara va fi protectoare fata de partenerul sau.

barbat care isi tine iubita in brate

Berbec si Leu

Berbecul si Leul sunt aliati naturali si doi prieteni buni. Le place sa incerce noi lucruri impreuna, sa porneasca in cautare de aventuri, sa faca lucruri prostesti si sa se provoace. In calitate de cuplu, acestia pot fi extrem de gelosi.

Gemeni si Varsator

Acesti doi nativi se inteleg mai bine ca prieteni decat ca iubiti. Le place sa exploreze noi idei si sa aiba mereu conversatii despre interesele acestora. Desi cei din jur ii vor vedea destul de plictisitori, ei vor fi mult mai apropiati in acest mod.

Fecioara si Scorpion

Aceasta combinatie nu este tocmai cea mai reusita, dar nici cea mai proasta. Ambii sunt mai puternici impreuna, se sustin, muncesc din greu si se motiveaza. Le pasa foarte mult de succes si din acest motiv mereu vor lasa relatia lor pe locul al II-lea.

Rac si Rac

Cei doi parteneri se vor intelege de minune si vor avea una dintre cele mai profunde legaturi din tot zodiacul. Singura problema este ca uneori exista prea multa intensitate si de cele mai multe ori cei doi vor simti ca se sufoca.

Berbec si Balanta

Aceasta combinatie este o relatie formata din doi insi alfa. Desi este o provocare pentru amandoi, poate sa functioneze. Vor fi genul de cuplu puternic, care au un grup imens de prieteni care ii adora.

Rac si Fecioara

Exista un potential urias ca acesti doi nativi sa formeze un cuplu armonios, fara conflicte. Totusi, le lipseste chimia naturala si trebuie sa faca un efort pentru a schimba lucrurile in dormitor. Privind din exterior, sunt doi parteneri activi, comunicativi, care pun relatia pe primul loc.

Fecioara si Balanta

Fecioara si Balanta pot fi un cuplu stabili si fericit. Desi nu va fi vorba doar despre vacante si artificii, cei doi se vor sustine si vor evita orice conflict. Ambii pun un accent mare pe armonie si nu le place deloc sa intre in conflict. Vor comunica extrem de bine si se vor asigura intotdeauna ca sunt fericiti unul in compania celuilalt.

Taur si Balanta

Exista mult potential in aceasta relatie, dar si gelozie. Totusi, poate fi o legatura reusita atunci cand Balanta se va asigura ca Taurul stie ca este prioritatea sa. Initial, Taurul va crede despre Balanta ca este prea aeriana, insa isi va da seama ca are un suflet mare atunci cand va ajunge sa o cunoasca.

Leu si Pesti

In aceasta relatie, Leul trebuie sa fie cel puternic si stabil. Pestii pot fi extrem de sensibili, viata acestora bazandu-se pe un partener care ii intelege si care are grija sa se simta iubiti. Atunci cand Pestilor le va lipsi increderea, Leul va fi acolo pentru a-li completa si incuraja. Acest cuplu este mult mai bun impreuna atunci cand fiecare intelege rolul celuilalt.

Rac si Leu

Desi Racul va avea impresia ca Leul este destul de superficial si ca nu este de incredere, cei doi pot sa se inteleaga destul de bine. Faptul ca sunt diferiti ii ajuta sa gaseasca un echilibru, sa se bazeze unul pe celalalt si sa se sustina.

Rac si Sagetator

Este greu sa prezici viitorul acestui cuplu, avand in vedere ca cei doi parteneri au valori si personalitati diferite. Totusi, lipsa de conflicte si stilul de viata armonios ii vor face pe cei doi sa fie mai puternici, dar si sa creada ca pot avea un viitor impreuna.

Fecioara si Fecioara

Fecioara se intelege destul de bine cu o alta Fecioara, insa ar fi mult mai fericita daca ar fi cu cineva care ar putea sa o completeze mai bine. Impreuna, Fecioarele pot avea un stil de viata destul de conservator si nu vor dori sa exploreze lumea, ci sa ramana in confortul propriei case.

Gemeni si Capricorn

Desi nu sunt compatibili, cei doi pot face ca relatia sa functioneze atunci cand isi doresc cu adevarat. Gemenii pot scoate Capricornul din carapace, pe cand Capricornul poate sa le asigure Gemenilor ordinea de care au nevoie.

Leu si Scorpion

Intr-o relatie, Leul va avea mereu nevoie sa fie in centrul atentiei. Cea mai mare problema a acestei legaturi este ca ambii parteneri se vor lupta pentru putere.

Combinatii nefericite din zodiac

Scorpion si Scorpion

Intr-o relatie, Scorpionul are nevoie de cineva care sa il completeze, nu sa fie ca el. Din acest motiv nu vei auzi niciodata un Scorpion care sa spuna ca s-a casatorit cu cel mai bun prieten. Acesti doi nativi mereu se vor provoca si nu se vor simti deloc confortabil unul in prezenta celuilalt.

Taur si Gemeni

Pentru Taur, loialitatea si stabilitatea sunt extrem de importante. Viata cu un nativ din Gemeni nu ii oferi niciunul dintre aceste lucruri. De asemenea, Taurul va crede despre Gemeni ca este haotic si imprevizibil. Acesti doi nativi mereu se vor stresa si nu vor avea niciodata o relatie fericita.

Rac si Varsator

Teoretic, aceasta pereche ar trebui sa se inteleaga destul de bine. Totusi, de cele mai multe ori, cei doi vor simti ca nu se potrivesc deloc. Desi inteleg care sunt nevoile celuilalt, nu vor simti acea atractie naturala. Varsatorul este mult mai detasat decat Racul, iar Racul este prea emotiv si dragastos pentru Varsator.

Gemeni si Scorpion

In aceasta relatie, ambii parteneri sunt reci si incapatanati. Niciodata nu vor recunoaste ca au gresit si se vor certa ca sa demonstreze ca au dreptate. Certurile sunt intense si tind sa regrete mult mai tarziu lucrurile pe care le spun.

Leu si Leu

Cea mai mare problema in aceasta relatie este ca ambii vor sa fie in centrul atentiei. Este greu sa gasesti un echilibru intr-un astfel de cuplu puternic si sa se satisfaca nevoile ambilor parteneri.

Berbec si Pesti

Aceasta combinatie este nereusita din cauza problemelor de comunicare. Pestii ofera mereu indicii despre ce isi doresc si ce au nevoie, insa niciodata nu vor spune in fata. Berbecul are nevoie sa i se spuna totul clar, deoarece nu ii place sa ghiceasca.

Varsator si Pesti

Acest cuplu trece dintr-o extrema in cealalta fara a reusi sa isi gaseasca echilibrul. Pestii sunt intr-o cautare permanenta a dragostei, pe cand Varsatorul este distant. Pestii sunt cei mai nefericiti in cadrul acestei relatii, deoarece mereu se intreaba daca partenerul ii iubeste cu adevarat sau nu.

Berbec si Taur

Berbecul va fi pur si simplu enervat de dorinta Taurului de a sta acasa si de a se relaxa in loc sa porneasca in cautare de noi aventuri. Taurul, pe de alta parte, va fi deranjat de faptul ca Berbecul nu ii permite sa preia controlul relatiei. Acesti doi nativi au personalitati si valori diferite si le este destul de greu sa aiba o conexiune.

Balanta si Capricorn

Capricornul poate sa aduca echilibrul in viata multor nativi. Totusi, pentru unii dintre acestia poate oferi multa nefericire. Aceasta relatie va fi una reusita atunci cand cei doi nativi vor inceta sa se mai certe.

Taur si Leu

Gelozia va fi principala problema din cadrul acestei relatii. Taurul nu se va simti niciodata confortabil cu faptul ca Leul are nevoie permanenta de atentie. Taurul nu va putea sa se relaxeze, iar Leul va avea impresia ca este sufocat.

Berbec si Capricorn

Nu exista multe lucruri pe care acesti nativi le au in comun. Capricornul este maestrul conversatiei si vrea sa mentina o anumita aparenta fata de cei din jur. Berbecul, pe de alta parte, simte ca partenerul sau il tine pe loc si se va lupta cu Capricornul pentru preluarea controlului.

Taur si Varsator

Acesti doi nativi vad lumea extrem de diferit. Ideile nebunesti pe care Varsatorul le are sunt epuizante pentru Taur, care se va simti destul de plictisitor in comparatie cu perechea sa.

Capricorn si Varsator

Capricornul si Varsatorul au stiluri de viata diferite. Singurul lucru care ar putea face ca relatia dintre cei doi sa functioneze ar fi interesele impartasite si ideile clasice – filosofie si arta. Pot sa construiasca o relatie puternica de prietenie avand la baza interesele comune.

Gemeni si Rac

Racul pune un accent foarte mare pe viata de familie si pe construirea unei fundatii rezistente pentru cei dragi, in timp ce Gemenii nu vad rostul acestei baze. De aici pot sa apara discutiile in contradictoriu, dar si nefericirea.

Berbec si Rac

Aceasta relatie este destul de dificila, deoarece Berbecul intotdeauna se va simti incetinit de partenerul sau. Racul, pe de alta parte, va avea impresia ca nu se poate relaxa deloc in compania Berbecului. Cei doi au valori diferite, dar si personalitati care nu seamana deloc.

Taur si Sagetator

Aceste doua semne zodiacale sunt prieteni foarte buni, care au parte de distractie impreuna, dar si de intelegere. Totusi, intr-o relatie de iubire, cei doi nu se inteleg deloc. Taurul vrea stabilitate, pe cand Sagetatorului ii place sa se bucure de libertate.

Berbec si Scorpion

Aceasta combinatie este una toxica. Ambii sunt temperamentali, dar si competitivi. Amandoi vor sa domine si de aici pornesc si certurile.

Sagetator si Capricorn

Aceste doua semne au valori si personalitati diferite. Nu le place deloc firea perechii lor si au multe resentimente unul la adresa celuilalt.

Gemeni si Fecioara

Acesti doi nativi pur si simplu se scot din sarite! Gemenii vor avea impresia ca sunt copilul obraznic, pe cand Fecioara isi va asuma rolul de parinte aspru. La nivel de prietenie si atractie romantica, compatibilitatea lor este zero.

Taur si Scorpion

Aceasta este cu siguranta cea mai nefericita combinatie din tot zodiacul. Cei doi parteneri scot tot ce e mai rau unul din celalalt, iar viata lor este o tornada care distruge totul in cale. Impreuna sunt toxici.

Acestea sunt cele mai fericite combinatii, dar si cele mai nefericite. Tine cont de aceste informatii si asigura-te ca exista o compatibilitate intre tine si cel drag!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img