joi, 28 martie, 2024

Iata ce a spus Catalin Botezatu despre felul in care s-a imbracat Laurentiu Reghecampf

Distribuie:

Publicat:

Fotografia cu Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan a facut senzatie pe Facebook. Dar cauza a fost costumul purtat de fostul antrenor al FCSB-ului. Poza, facuta in Dubai, cu Laurentiu Reghecampf si Anamaria zambitori, a devenit virala!

Cei mai multi l-au ironizat, insa. „Era internat la spital si aia era pijamaua ”, „A auzit ca Mutu e prin preajma si a dat fuga sa se pozeze”, „Pijamaua costa mai mult decat tot lotul lui Dinamo”, „S-a imbracat de parca se baga la somn”, „Pantofi la pijama? Un domn”, „Sper sa ramana fashion icon” sau „Ce-i cu acea carpeta pe el?”,  au fost cateva dintre comentariile fanilor de pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

Costa 1.500 de euro
„Costumul-pijama”, cum este prezentat, apartine casei Dolce&Gabbana si este din colectia de toamna din 2017. Pe unele site-uri de shopping, costumul apare acum cu pretul de aproximativ 1.500 de euro.

Iata ce a spus Catalin Botezatu despre vestimentatie
Invitat sa comenteze aparitia tehnicianului la restaurant, Catalin Botezatu a vorbit despre Laurentiu Reghecampf in termini laudativi! ”Arata foarte bine, imi place la nebunie!'' a spus Catalin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img