miercuri, 24 aprilie, 2024

Iata ce se intampla daca lasi pe fata o felie de rosie, timp de 3 secunde. Efectele sunt uimitoare

Distribuie:

Publicat:

Rosia este o leguma care face minuni pentru ten. Daca ai probleme cu acneea si ai incercat toate remediile posibile, isi recomandam aceasta idee.
Tot ce trebuie sa faci este sa te freci pe fata, timp de 3 secunde, cu o felie de rosie. Ve reduce considerabil aspectul cicatricilor cauzate de acnee si vei observa o imbunatatire a calitatii pielii.
Efectele miraculoase ale rosiilor sunt datorate de vitaminele A, E, C, K si B6. Acestea ajuta la micsorarea porilor si ofera pielii tale hranirea de care are nevoie.

De asemenea, rosiile au proprietati terapeutice pot preveni boli, precum: boala canceroasa, afectiuni ale sistemului osos, ischemia si aritmia cardiaca, afectiunile degenerative ale vaselor de sange, gripa si infectiile respiratorii, obezitatea si diabetul, tromboflebita, tabagismul si consecintele sale, reumatismul, infectii renale si urinare cronicizate, digestie lenesa, constipatie, nefrita, sange vascos, uree.

Colesterol marit? 9 alimente pe care ar trebui sa le mananci

Farmacia continuta intr-o rosie

Nu mai putin de 90% din continutul rosiei este apa biologica, usor asimilabila de catre organismul uman, care alcatuieste suportul ideal pentru administrarea colectiei de vitamine, minerale, enzime si alte substante active ale tomatelor. Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 – protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente figurate ale sangelui). Apoi, rosiile contin cantitati insemnate de potasiu, fosfor, fier, calciu, magneziu si seleniu, precum si acizi organici, acestia din urma avand un rol important pentru sistemul digestiv. Rosiile contin si licopina, un pigment care da culoarea specifica tomatelor si care are un efect antioxidant mai puternic decat celebra vitamina C, protejand eficient organismul de cancer, de bolile cardiovasculare, de procesele degenerative, de tulburarile de metabolism, de diferitele intoxicatii (inclusiv cu tutun).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img