miercuri, 24 aprilie, 2024

Iata ce vedeta se pregateste sa devina mamica. Isi doreste o familie numeroasa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Nuca este, fara doar si poate, o femeie norocoasa! Artista are o cariera de invidiat si traieste o frumoasa si intensa poveste de iubire alaturi de Alex, un cunoscut producator muzical. Si, pentru ca tabloul sa fie complet, mai nou, vedeta pare ca se pregateste pentru cel mai important rol din viata ei. Urmeaza ca artista sa devina mama?!

Zilele trecute, Nicoleta Nuca a mers la unul dintre restaurantele din cartier alaturi de iubitul ei, Alex. Dupa ce s-au delectat cu cele mai delicioase preparate culinare, cei doi indragostiti au iesit cu zambetul pe buze, semn clar ca totul a fost pe placul lor.

A purtat peste blugi o camasa larga, descheiata la ultimii nasturi

Imbracata lejer si in ton cu vremea de afara, Nicoleta Nuca a avut o aparitie de-a dreptul uimitoare. In ultima perioada, artista a cam luat proportii, fapt ce ar putea sugera ca aceasta ar fi insarcinata. In plus, cantareata a purtat, peste blugi, o camasa groasa si larga, in carouri, descheiata la ultimii nasturi, parca pentru a ascunde o burtica… Oare se pregateste pentru cel mai important rol din viata ei?

S-a urcat fara probleme la volan

Cu toate ca este una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicala romaneasca, iar cariera ei este in plina ascensiune, Nicoleta Nuca nu se sfieste sa conduca prin Bucuresti o masina destul de modesta, care nu iese in evidenta. Dupa ce au iesit din restaurantul cu pricina, Nicoleta si Alex s-au indreptat spre micutul autoturism al artistei. Contrar asteptarilor, iubitul acesteia s-a urcat pe locul din dreapta, Nicoleta fiind cea care a condus masina.

Isi doreste o familie numeroasa

Nicoleta Nuca isi doreste o familie numeroasa! Artista a marturisit, in urma cu ceva vreme, ca vrea sa aiba o fetita, dar si sa adopte cativa copilasi.

„Sa am o familie frumoasa, un sot iubitor si intelegator, cativa copii dintre care o fetita a mea si alti 2-3 copii adoptati, pentru ca eu cred ca a iubi un copil adoptat este o dovada de iubire suprema. Si imi doresc mult sa intemeiez o organizatie umanitara prin care sa pot lupta impotriva violentei in familie, sa pot sustine constructia spitalelor si orfelinatelor si constructia a numeroase adaposturi pentru animale din strada”, a declarat Nicoleta Nuca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img