joi, 28 martie, 2024

Iata cine este judecatoarea care a murit in centrul Constantei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mihaela Iuliana Serban, femeia de 44 de ani, care a fost victima unui grav accident petrecut in municipiul Constanta, in dupa amiaza zilei de sambata, 23 martie a.c., a fost judecatoare la Curtea de Apel Constanta.

Ea a murit in cursul noptii de sambata spre duminica, 23 spre 24 martie a.c., in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” Constanta.

Cu doar cateva zile inainte de tragicul accident, judecatoarea a fost in vacanta, in desert. De acolo, ea a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook.

Accidentul rutier s-a petrecut in dupa amiaza zilei de sambata, cand Mihaela Iuliana Serban mergea, alaturi de un politist, pe o motocicleta cu trei roti. Barbatul ar fi intrat intr-o intersectie fara sa acorde prioritate, iar vehiculul lor a fost lovit puternic de doua masini.

Intersectia in care s-a produs accidentul este doar semnalizata cu indicatoare de circulatie. De care, se pare, ca n-ar fi tinut cont barbatul care conducea triciclul. Acesta ar fi intrat cu viteza si fara sa se asigure nu a mai putut evita impactul cu cele doua masinii care circulau regulamentar. Imediat dupa accident, triciclul a luat foc, scrie observator.tv. Un martor al accidentului care locuia in zona a luat un extinctor si a stins incendiul.

Femeia care a decedat era judecatoare la Curtea de Apel Constanta, iar barbatul care conducea triciclu este politist.

In accident au fost raniti si soferii celor doua autoturisme. Din fericire starea lor nu este grava.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img