vineri, 29 martie, 2024

Iata motivul pentru care celebra actrita de la PRO TV a fost ucisa!

Distribuie:

Publicat:

Este tragedie fara margini in familia actritei care a fost gasita moarta in apartamentul in care locuia. Anchetatorii ajunsi la fata locului au ramas fara cuvinte cand au vazut cu cata cruzime a fost omorata actrita. Anastasia Cecati a fost ucis cu sange rece de propriul sot. Ulterior, barbatul s-a aruncat de la etajul sapte a blocului in care locuia. Tanara a fost gasita intr-o balta de sange in apartament, iar in camera de langa, oamenii legii au descoperit bebelusul nou-nascut al celor doi.

Potrivit publika.md, sotul Anastasiei mai fusese casatorit o data, iar in ziua tragediei, acesta chiar isi parasise fosta partenera. Ajuns acasa la Anastasia Cecati, cei doi s-au certat, situatia degenerand cu violente de neinchipuit.  Dupa o discutie in contradictoriu, barbatul i-a taiat gatul tinerei, iar apoi s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul sapte al blocului. Trupul sau a fost gasit langa imobil.  Anastasia Cecati era destul de cunoscuta in lumea modei. S-a lansat in modelling la varsta de 16 ani.

Ulterior, a plecat la Bucuresti, unde i-ar fi fost oferit un rol in serialul "Las Fierbinti", iar sotul acesteia ar fi fost dentist la o clinica privata din Capitala, dupa cum relateaza publika.md. In varsta de doar 31 de ani, Anastasia Cecati era o persoana cunoscuta in lumea modei, era cantareata, dar si actrita. Anastasia a castigat locul doi la un concurs de frumusete si a aparut si intr-o revista pentru barbati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img