vineri, 19 aprilie, 2024

Idei de seminee moderne care iti vor lumina camera de zi

Distribuie:

Publicat:

Un semineu functioneaza ca inima unei case, in orice anotimp si in orice moment din zi si din noapte.

Exista numeroase modele de seminee moderne care se potrivesc in orice casa, indiferent daca este la oras sau la tara, ori daca este amenajata in stil clasic sau rustic.

Cum se pot reinventa vara niste seminee moderne

Ce poate fi mai placut intr-o zi racoroasa, decat un foc de lemne si o patura calda? Chiar si vara, cand semineul nu are nevoie sa functioneze, acesta va decora camera prin simpla lui prezenta si cu ajutorul catorva idei de decor, usor de pus in practica.

·         Poti folosi suprafata superioara a semineului ca o minibiblioteca sau pentru a expune cele mai dragi fotografii cu familia.

·         Poti monta o rama de lemn cu doua usi elegante, care sa ascunda televizorul atunci cand nu este folosit.

·         Daca ai casa amenajata intr-un stil care se preteaza cu expunerea catorvalucrari de arta, statui sau tablouri, foloseste semineul cu incredere pentru acest lucru.

Multe seminee moderne pot reflecta nuante neutre si luminoase, asa ca poti oricand incerca ceva nou. Pe durata verii da dovada de creativitate si foloseste altceva decat busteni. Cartile, plantele si alte obiecte decorative pot completa imaginea unui semineu in sezonul cald. Foloseste vaze, oglinzi sau lumanari pentru un nou look pe care i-l vei oferi semineuluitau si bucura-te de sentimentul de echilibru pe care ti-l ofera.

La fel ca si in cazul altor obiecte de design, si atunci cand vine vorba de seminee moderne lucrurile evolueaza. In ultimii ani, exista noi modele de seminee moderne cu gaz, care vin in completarea gamei traditionale de seminee cu lemne. Tehnologia continua sa evolueze, asa ca ne vom putea bucura de noi si noi inovatii in acest domeniu.

Calitatea sticlei care protejeaza flacara acestor seminee moderneeste mult imbunatatita fata de ultimii ani. Nu doar ca este frumos si relaxant sa te uiti la jocul flacarilor, dar acum este si mult mai sigur, deoarece scanteile nu mai reprezinta un pericol. In trecut, ecranele de protectie blocau din imaginea lemnelor care ard, insa in prezent avem seminee moderne cu geam subtire si rezistent, care nu afecteaza cu nimic senzatia pe care ti-o doresti.

Exista modele de seminee moderne care prezinta un design simplist dar sofisticat, in locul unuia greoi si nefunctional. Materialele moderne includ adesea otel si sticla, dar pot folosi, de asemenea, lemn, marmura si alte materiale naturale.

Idei de seminee moderne

1.       Seminee moderne – contemporane cu gaz. Sunt actuale prin concept si design, insa folosesc o metoda conventionala pentru alimentare. Flacara este mentinuta datorita instalatiei de gaz, care este mascata discret in spatele geamului termorezistent. Sunt o optiune ieftina si foarte usor de instalat. Variante incorporate pot fi montate cu o mica reconstructie a semineului si a cosului de fum existent.

2.      Seminee moderne din stanca. Includ materiale precum piatra, marmura, calcar, etc. Sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si texturi, astfel incat se pot incadra usor in multe optiuni de desig interior.

3.      Seminee moderne construite manual. Sunt atractive deoarece fiecare este unic, fiind construit manual, bucata cu bucata. De multe ori este utilizata o tehnica artizanala, care include componente personalizate din fier.

4.      Seminee moderne electrice, sunt printre cele mai populare  modele, datorita alimentarii accesibile. Acestea creeaza caldura prin incalzirea bobinelor interioare cu electricitate. Majoritatea contin si un ventilator intern pentru a distribui cat mai bine caldura.

5.      Seminee moderne cu gel. Sunt mai putin populare decat semineele clasice, cu lemne, electrice sau gaz. Se intaleaza extrem de usor deoarece functioneaza in interiorul unui cub tranparent, umplut cu gel combustibil. Nu au nevoie de ventilatie, tevi sau fire electrice. Sunt autonome si versatile, iar asta le face cu adevarat speciale.

Intra pe Seminee-Expert ca sa vezi toata oferta de seminee si cele mai importante recomandari ale specialistilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img