vineri, 29 martie, 2024

Țigări de contraband, confiscate la frontiera de est

Distribuie:

Publicat:

Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Botoșani efectuează cercetări în privința unui cetățean român care a fost descoperit transportând 420 pachete de ţigări de contrabandă.

În data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani, în cadrul unei acţiuni punctuale desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, au oprit pentru control, pe comunicaţia Rădăuți Prut – Darabani, pe raza localităţii Horodiștea, un autoturism marca Volkwagen Passat, condus de un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani.

"La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noştri au descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, ascunse în două pungi de culoare neagră, 8.400 ţigarete  (420 pachete de ţigări) de diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova. " declara cei de la politia de frontiera

          Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat țigările de pe raza județului Botoșani, pentru consumul propriu.

          Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 5.292, lei a fost confiscată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img