vineri, 19 aprilie, 2024

iHunt, brandul romanesc care concureaza cu marile branduri ale lumii

Distribuie:

Publicat:

Daca inca nu ai auzit de iHunt, cu siguranta o vei face in urmatorii ani. Cu o istorie ce nu depaseste 5 ani, compania romaneasca a reusit sa se impuna pe piata locala, mai ales atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile.

Daca la inceput avea un capital de piata de 0.1%, in doar 2 ani a reusit sa creasca la 0.8% iar cresterea este una consistenta de la an la an.

Ce face iHunt mai exact?

Ihunt este un brand care produce si importa telefoane mobile si diverse alte echipamente electronice. Desi produsele sunt importante din China, acestea sunt produse sub brand propriu, in fabrici cu renume din tara asiatica. Gama variata de telefoane iHunt nu este 100% chinezeasca, ci la fel ca o multime de alte telefoane de pe piata include componente de top: memorii Samsung, Camere Sony, display LG sau Corning Gorilla Glass, etc.

Practic, telefoanele acestui producator sunt similare cu cele ale producatorilor cu nume mai mari, cu o singura diferenta majora: pretul.

Care sunt principalele avantaje ale iHunt?

  1. Este un brand local, care ofera garantie locala si o comunicare foarte buna cu clientii;
  2. Asigura preturi extrem de bune pentru telefoane. De multe ori, aceleasi configuratii sunt cu pana la 50% mai ieftine la iHunt in comparatie cu alti producatori;
  3. Isi focuseaza atentia asupra unor produse foarte rezistente. Cele mai populare telefoane iHunt sunt cele rezistente la apa, soc si praf;
  4. Este un brand care evolueaza continuu. De-a lungul timpului a reusit sa obtina drepturi exclusive pentru branduri precum Blackview, Alcall, UmiDigi sau Koolnee.
  5. A castigat numeroase premii la concursuri de inovatie.

Care sunt produsele pe care le poti achizitiona de la iHunt?

  1. Telefoane rezistente. Producatorul are zeci de modele de telefoane ultra rezistente, gandite pentru persoanele care lucreaza in medii periculoase. Majoritatea sunt bine ancorate in prezent si sunt dotate cu functii de ultima generatie, baterii generoase si un aspect placut;
  2. Smartwatch-uri. Ceasurile smart reprezinta o alta categorie de produse pe care iHunt le comercializeaza si cu care are succes. Cu un aspect placut si cu functii foarte atractive, cum ar fi monitorizarea starii de sanatate sau monitorizarea temperaturii, aceste ceasuri concureaza fara probleme cu modele mult mai scumpe.
  3. Aparatura casnica si de ingrijire. Desi nu sunt foarte multe produse, aparatele casnice si de ingrijire ale producatorului romanesc devin din ce in ce mai cunoscute. Periutele de dinti, cantarul inteligent, robotul de aspirare sau robotul de curatare geamuri reusesc sa se evidentieze prin eficienta.

In viitor, iHunt doreste sa atace din ce in ce mai multe domenii si sa produca sub brand propriu o multime de electronice utile in viata de zi cu zi a prezentului. Ramane, asadar, sa fim cu ochii pe noutati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img