joi, 28 martie, 2024

Imagini care intrec orice limite! Un medic este lovit de un pacient – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un medic din Galati a postat pe Facebook imagini in care se vede cum un barbat il impinge in timp ce vocifereaza, evident extrem de nervos. Medicul cade si se loveste cu capul de un birou. ”Postarea este un strigat despre comportamentul multor pacienti, ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama, ci revolta”, scrie doctorul, anuntand ca a depus plangere.

Potrivit relatarii de pe pagina de Facebook a medicului Costache Botezatu, incidentul s-a petrecut in luna februarie.
”Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale, ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la Parchet. Astept procedurile”, scrie medicul in mesajul care insoteste imaginile.

Doctorul continua afirmand ca, ”in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie”.
”La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si Politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti, ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama, ci revolta!”, mai scrie medicul.

Clipul video postat are 48 de secunde. In imagini se vede cum medicul era pe hol, iar un barbat se apropie de el vociferand, evident nervos, si il impinge.
Doctorul cade si se loveste cu capul de un birou. In zona apar mai multe asistente, iar apoi si un medic care incearca sa-l linisteasca pe agresor. Mediul nou sosit ii intinde mana barbatului nervos, insa acesta ignora gestul, continuand sa vocifereze. Incidentul s-a produs pe holurile unei clinici private din Galati, deocamdata nu se stie de la ce a pornit discutia. Medicul agresat este ginecolog.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img